Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Azt szeretik a pasik ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt szeretik a pasik ha mindkét heregolyólyukat egyszerre bekapják nekik?Ezzel kellemes meglepetést tudnák okozni a barátomnak?

Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 17:18
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Fuh hát szerintem inkább csak egyet vegyél a szádba egyszerre. Van akinek elég érzékenyek a heréi és egyet is csak óvatosan lehet bevenni. Kettőnél szerintem (ha egyáltalàn sikerül) nagyon összenyomódnának a golyók és a fogad is hozzáérne stb. Szerintem ezt engedd el. Legfeljebb kérdezd meg közben, hogy tetszene-e neki. Vagy figyeld meg mennyire érzékenyek neki a heréi
2021. aug. 10. 17:20
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Biztos meglepődne, talán még kellemesen is... Ha téged felizgat, a legközelebbi cumi közben próbáld ki ;)
2021. aug. 10. 17:21
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Nekem semleges dolog lenne. Nem izgatna fel.
2021. aug. 10. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Inkább óvatosan kezd el kényeztetni. Finoman csókolgatni, nyalogatni, simogatni. Nem egyszerű két heregolyót bekapni, van, akinek egy is elég nagy, a fogakat meg nem szerencsés rajta végig húzni. Nekem volt párom, aki imádta, ha a heréivel foglalkozom, és közben csak verem a péniszét. Ő csóktól a bekapásig mindenért oda volt. De volt olyan is, aki előre szólt, hogy ne nyúljak oda, túl érzékeny, és számára kicsit se kellemes. Szóval ne meglepizz, inkább térképezd fel először.
2021. aug. 10. 17:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem ők tudnák, hanem te!
2021. aug. 10. 17:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg inkább... Az én párom kimondottan utálja ha a golyóihoz érek, mivel érzékenyek.
2021. aug. 10. 17:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Én imádom. Szopás közben bele is szoktam néha tömködni őket baratnőm szájába. Filterezést is csináltam már pár lánnyal. Az a jó amikor nyalja l, cuppog rajta, szopkodja őket aztán mindkettőt. Nagyon rbancos. Szeretem.
2021. aug. 10. 17:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Azért erre kérdezz rá én spec szeretem de mindenki más lehet neki nem jön be
2021. aug. 10. 18:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor mekkorát okoznál ha szájzárat kapnál közben. Nyomnék olyan kokit a fejedre hogy púpos lesz 😂😂😂 De viccet félre téve inkább nyalogatni, szopogatni kell őket, finoman csókolni. Be is kaphatod ha úgy van kedved, csak finoman pls. 😊
2021. aug. 10. 20:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!