Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretik a pasik ha mindkét heregolyólyukat egyszerre bekapják nekik?Ezzel kellemes meglepetést tudnák okozni a barátomnak?
Figyelt kérdés
2021. aug. 10. 17:18
1/9 anonim válasza:
Fuh hát szerintem inkább csak egyet vegyél a szádba egyszerre. Van akinek elég érzékenyek a heréi és egyet is csak óvatosan lehet bevenni. Kettőnél szerintem (ha egyáltalàn sikerül) nagyon összenyomódnának a golyók és a fogad is hozzáérne stb. Szerintem ezt engedd el. Legfeljebb kérdezd meg közben, hogy tetszene-e neki. Vagy figyeld meg mennyire érzékenyek neki a heréi
2/9 anonim válasza:
Biztos meglepődne, talán még kellemesen is... Ha téged felizgat, a legközelebbi cumi közben próbáld ki ;)
3/9 anonim válasza:
Nekem semleges dolog lenne. Nem izgatna fel.
4/9 anonim válasza:
Inkább óvatosan kezd el kényeztetni. Finoman csókolgatni, nyalogatni, simogatni. Nem egyszerű két heregolyót bekapni, van, akinek egy is elég nagy, a fogakat meg nem szerencsés rajta végig húzni. Nekem volt párom, aki imádta, ha a heréivel foglalkozom, és közben csak verem a péniszét. Ő csóktól a bekapásig mindenért oda volt. De volt olyan is, aki előre szólt, hogy ne nyúljak oda, túl érzékeny, és számára kicsit se kellemes. Szóval ne meglepizz, inkább térképezd fel először.
6/9 anonim válasza:
Kérdezd meg inkább... Az én párom kimondottan utálja ha a golyóihoz érek, mivel érzékenyek.
7/9 anonim válasza:
Én imádom. Szopás közben bele is szoktam néha tömködni őket baratnőm szájába. Filterezést is csináltam már pár lánnyal. Az a jó amikor nyalja l, cuppog rajta, szopkodja őket aztán mindkettőt. Nagyon rbancos. Szeretem.
8/9 anonim válasza:
Azért erre kérdezz rá én spec szeretem de mindenki más lehet neki nem jön be
9/9 anonim válasza:
Akkor mekkorát okoznál ha szájzárat kapnál közben. Nyomnék olyan kokit a fejedre hogy púpos lesz 😂😂😂 De viccet félre téve inkább nyalogatni, szopogatni kell őket, finoman csókolni. Be is kaphatod ha úgy van kedved, csak finoman pls. 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!