Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez a sor mit jelent Orsi Ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a sor mit jelent Orsi Ha lemegy a nap c. számában? Nem szexista ez egy kicsit?

Figyelt kérdés

Van ez a régi szám, amiben Orsi ezt énekli:

"Egy fiú kell, ki egy kicsit szexi, s ha nemet mondok újrakezdi."

Ez csak az én fülemet bántja? Ha nemet mond egy Nő, akkor az NEM, és ha a faszi újrakezdi, akkor az már zaklatás, nem? Szerintetek ez a szám nem szexista egy kicsit?

[link]

2021. nov. 3. 10:22
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

22. "Szóval a kérdező szerint 14 éves lányok házasítása az "attól függ" kategória"

A világtörténelemben mindig is 14-15 éves lányokat adtak férjhez, ezzel valami újat mondtam? Csak újabb kori hóbort a kései házasodás.

2021. nov. 6. 14:56
 32/39 anonim ***** válasza:
39%
Komolyan egy 97-es dalszövegen kattogsz,amit amúgy egy csaj énekel?És mi van akkor,ha ő úgy gondolja,demokrácia van nem?Mindenki azt gondol,amit akar,lehet hogy neki ez jön be,csak a sok agyhalott meg akarja mondani,hogy kinek mi legyen a jó! Szerintem ezzel a dalszöveggel,egyébként rajtad kívül,még senki nem foglalkozott ilyen szinten!
2021. nov. 6. 15:08
 33/39 A kérdező kommentje:

32. “ Szerintem ezzel a dalszöveggel,egyébként rajtad kívül,még senki nem foglalkozott ilyen szinten!”

Vs.

[link]

Egyébként tényleg nem érted, mi a gond? 🤦🏻‍♀️

2021. nov. 6. 16:14
 34/39 anonim ***** válasza:
75%

Nehéz ügy.

Sok nő tényleg szereti, ha egy férfit nem tántorít el az első nem.

Tehát sokszor a nem az valójában talán, mint ahogy a talán az már voltaképpen igen.

Valójában a nő tekintete dönti el, hogy a “nem” az valóban végleges-e.

2021. nov. 6. 23:37
 35/39 anonim ***** válasza:
74%
Most olvasom a 30-ast, nagyon találó anekdoták! Minden fiatal lánynak és fiúnak tanítani kéne.
2021. nov. 6. 23:39
 36/39 anonim ***** válasza:
72%
a fiatal lányok és fiúk azt tanulják, hogy a nem, az nem. aki pedig játszmázni szeretne, menjen politikusnak.
2021. nov. 7. 12:30
 37/39 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező, ha pár sor így felb.sz akkor ezt nehogy megnézd :D

https://www.youtube.com/watch?v=8nNqJRx3yOM

Ne legyél ilyen karót nyelt élhetetlen ember, amit te linkeltél csak egy dal, amit meg én az csak egy sorozat. Engem 8 évesen emlékeztettek hogy amit látok-hallok a TV-ben az nem a valóság, nem hittem hogy egyesekre ez felnőttként is ráfér...

2021. nov. 13. 17:16
 38/39 anonim ***** válasza:
48%

Akkor ez nálad biztos kiverné a bitztosítékot kérdező:

[link]

33#

Hülye újságírók véleménye nem számít.

Amúgy is felesleges ilyen sz* r számokkal kapcsolatban vitatkozni mint a "jött egy felhő"

2021. nov. 13. 17:24
 39/39 Missi_Key ***** válasza:
52%
Mindenki érzékenyebb lett azóta (és ezt most a szó ROSSZ értelmében írom)
2022. márc. 18. 02:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!