Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalataitok vannak hármas szexben vagy párcserés szexben?
2 nő 1 férfi felállásban csináltuk kb 2 évig.
Ezt úgy kell elképzelni, hogy egy bi lánnyal kezdtem kapcsolatba. Kb fél év múlva jelezte, hogy szeretne lánnyal is lenni. Mondtam, hogy menjen, nem zavar, míg lánnyal van. Néhány alkalom után mondta, hogy ez így nem jó. Beszervezte harmadiknak egy barátnőjét. Megbeszéltük hárman, hogy mi is lesz. A lány belement. Az első pár alkalom izgalmas volt, utána már természetesnek vettem. Néha a lány is jött velünk "randira". Elmentünk hárman bulizni, vagy akár egy unalmas vasárnap délután céltalan autózgatásra, amikor csak mentünk arra, amerre még nem voltunk és megnéztük, ami elénk jött. Volt, hogy hazalátogatásra is jött velünk (én mentem az ország másik végébe). A közelebbi, női családtagok értetlenkedtek. Anyám jól fogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!