Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen tapasztalataitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tapasztalataitok vannak hármas szexben vagy párcserés szexben?

Figyelt kérdés
Privátban is írhat bárki 🙂
2021. nov. 3. 08:06
 1/7 anonim ***** válasza:
96%
Két lány egy fiú nagyon jó móka volt eddig. Keresünk is még nyitott, csini lányt harmadiknak.:)
2021. nov. 3. 08:09
 2/7 kisördög1 ***** válasza:
96%
Nálunk pont az jött be ha a fiúk voltak többségben
2021. nov. 3. 08:45
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

2 nő 1 férfi felállásban csináltuk kb 2 évig.

Ezt úgy kell elképzelni, hogy egy bi lánnyal kezdtem kapcsolatba. Kb fél év múlva jelezte, hogy szeretne lánnyal is lenni. Mondtam, hogy menjen, nem zavar, míg lánnyal van. Néhány alkalom után mondta, hogy ez így nem jó. Beszervezte harmadiknak egy barátnőjét. Megbeszéltük hárman, hogy mi is lesz. A lány belement. Az első pár alkalom izgalmas volt, utána már természetesnek vettem. Néha a lány is jött velünk "randira". Elmentünk hárman bulizni, vagy akár egy unalmas vasárnap délután céltalan autózgatásra, amikor csak mentünk arra, amerre még nem voltunk és megnéztük, ami elénk jött. Volt, hogy hazalátogatásra is jött velünk (én mentem az ország másik végébe). A közelebbi, női családtagok értetlenkedtek. Anyám jól fogadta.

2021. nov. 3. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
28%
Miért lett vége?
2021. nov. 3. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
Miért lett vége??? Mert vége lett, ennyi. Nem írom le ide, amennyiben tényleg érdekel, írj rám privátban. Nem szép sztori...
2021. nov. 3. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi a barátnőmmel pasit vettünk be pluszba. Eszméletlen jó szokott lenni :)
2021. nov. 4. 12:52
 7/7 Onthespot ***** válasza:
Nagyon jó is lehet, de ehhez stabil kapcsolat kell, ahol mindkét fél megbízik egymásban és értik, hogy ez a közös buliról, kölcsönös élvezetekről szól. Mi szeretjük, egyszer-kétszer egy évben összejön. Többször nem igényeljük. Jó megfűszerezni a szexuális életünket.
2021. nov. 12. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!