Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak hogy hétvégén véletlenül lefeküdtem egy haverommal? Nem akarom hogy szakítson velem. 19L
Értem az ilyen véletlen történik viszont ha belerúgsz az ágy szélébe az előre megfontolt dolog és közben akár meg is gondolhattad volna magad hiszen volt legalább 20 perced miközben a lábad lendült az ágy felé...
Angyalom ha szexelsz valakivel az nem véletlen le kellett venni a ruháidat és végig kellett csinálni az aktust is szóval te csak simán megcsaltad és ha mellette szereted a párod vagy nem akarod elveszteni akkor r!bi is vagy szóval szerintem a bűntudatod magad felé van mert ezt nem akarod magadnak beismerni és sajnos ésszel sem lettél megáldva
Ez eléggé rövid bevallás, ha nem akarod, hogy baj legyen, akkor ki kell fejtened neki, hogy hogyan is volt az a véletlen. Erre még berúgva sem kerülhetne sor, mert ez egy olyan fontos dolog, amire bármilyen állapotban ügyelni kéne.
Szóval csak az igazat és a legrészletesebben kell kifejteni…
Ha szakít, az biztos kellemetlen lesz, de ezt is meglehet érteni…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!