Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok hozzá, ha egy pasi azt mondaná nektek, hogy őt nem a kidolgozott summer body vonzza?
Figyelt kérdés
Gondokva ezalatt arra, hogy egy ki poci, vastagabb combok nagyobb fenék, narancsbőr, meg ilyenek tetszenek neki aztán azt kérné tőletek, hogy ne akarjatok számotorkra elképzelt tökéletes alakot, hanem inkább engedjétek el magatokat, eleget tennétek ennek a kérésnek?2021. nov. 2. 20:04
1/5 anonim válasza:
Eleve el vagyok engedve:DDD
Viccet félretéve én úgy fogok kinézni, smi nekem tetszik, ahogy én szexinek érzem magsm, komfortosan a bőrömben. Ha egy férfinek ez probléma, akkor külön folytatjuk. Nem szeret valójában az, akit az alakom vagy testsúlyom ennyire izgat.
2/5 anonim válasza:
Nem azért figyelek az alakomra és eszek normálisan hogy a pasiknak tetszek hanem azért hogy magammal elégedett legyek. Eleve ha elengedném magam akkor sem lenne vastag combom és nagy fenekem mert nem ilyen a genetikám.
3/5 anonim válasza:
Körte alakom van, széles csípő, nagy fenék és combok. Van striám, narancs bőröm is. De nem engedem el magam. Régebben volt rajtam némi plusz kiló, amit leadtam, van benne meló. És az edzettség is fontos nekem. Tehát nem vagyok egy fitness modell, van rajtam zsír, de arányosan.
4/5 A kérdező kommentje:
3-mas tökéletes alakod lehet, higgy nekem:)
2021. nov. 2. 20:57
5/5 anonim válasza:
Én is azt mondom mint a #4.
Feltehetőleg pont az ideálom #3:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!