Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bírjátok a no nut novembert ?
Figyelt kérdés
Én eddig jól
18F
2021. nov. 2. 16:16
11/43 anonim válasza:
Én nem is akarok nőként beszállni :D
12/43 anonim válasza:
Hülyeségekben nem veszek részt.
13/43 anonim válasza:
a november amúgy sem az év legkellemesebb része. még pluszban büntessem magam mindenféle "no xy november" mozgalmakkal?
14/43 anonim válasza:
Tegnap reggel még én is jól bírtam, de a délelőtt folyamán már nem ment az önmegtartóztatás miután a kávétól magamhoz tértem 😂
15/43 anonim válasza:
10# Van ám Destroy Dick December is
16/43 A kérdező kommentje:
Ja ha sikerül kibírni novembert utána Decemberben minden nap el kell menned, de naponta növelned kell 1-el ezt a számot.
2021. nov. 2. 17:44
17/43 anonim válasza:
Annak akinek nincs önuralma
Magadat égeted:D
18/43 anonim válasza:
Én csinálom lányként, eddig a max 1 hét volt.
Most nincs barátom, kipróbálom hogy bírom
Eddig jól
19/43 anonim válasza:
Ha csak nem lány vagy akkor szinte lehetetlen a feladat.
Kb a 10.-napra vagy a 10.naptól már lesznek merevedési és teljesítmény problémák 😆
20/43 anonim válasza:
Tavaly 2 hét sikerült, idén talán menni fog végig. Barátnőmmel tavaly fogadtunk, és kb mindent bevetett ellenem, így a 2 hét is igazán nagy teljesítmény volt.
Idén megbeszéltük hogy partner lesz ebben, szóval nem fog állandóan ingerelni és ő is megtartóztatja magát, kiváncsi vagyok hogy fogja bírni, meg hát én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!