Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az unokahúgom kiverte a farkam. Ez még belefér vagy ez már szex?
Én is egyke vagyok és az unokahúgom is az (anyukám testvérének a lánya).
Én napra pontosan fél évvel vagyok idősebb tőle.
Bizony, egymás testén ismertük meg a másik nemet, és rendszeresen okoztunk egymásnak kielégülést minden formában - kivéve a behatolást!
Egy időben teljesen normális volt, hogy megkértük a másikat, hogy simizzük el egymást...:)
Aztán ez teljesen abbamaradt amikor megjelentek a "külső kapcsolatok".
Ma már csak kellemes emlék, nincs jelentősége. Szerintem nem károsodott egyikünk szexualitása sem, és nem is fertőztünk vért...
Lehet közösülés nélkül is élvezni a testiség gyönyöreit!
Az unokahúg jelenthet fiatalabb lány unokatestvért is.
Nagyon remélem, hogy a kérdező arra céloz, mert a másik verzió faroklevágást érdemel.
Semmi gond, belefér. Én múltkor a harisnyás lábaira kattantam rá, aztán rákérdeztem hátha megengedi játszhatok-e a lábaival.
Aztán megengedte mikor ketten voltunk és nem zavart minket senki, végül kiverte nekem is a harisnyás lábaira, életem legszebb pillanata volt az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!