Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok! Mikor a férjetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Mikor a férjetek kefél titeket szoktatok arra gondolni csukott szemmel, hogy valaki más reszel titeket?

Figyelt kérdés

2021. nov. 1. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Nem, én soha nem tudtam emberek hogy tudnak másra gondolni:D mármint tudom ki van bennem basszus, nem tudok ettől elvonatkoztatni:D de lehet csak én vagyok ilyen fura szerzet
2021. nov. 1. 21:09
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
nem a férjem, és nem
2021. nov. 1. 21:11
 3/9 anonim ***** válasza:
59%
Igen. Sokszor volt ilyen
2021. nov. 1. 21:18
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Őszintén mégha érzelemmentes szexről is volt szó, nekem soha nem volt időm fantáziálgatni senkiről, csak élveztem és kiéltem a pillanatot :D ha már valakinek jut arra ideje és energiája hogy éppen bármin is gondolkodjon, akkor ott már nem elég jó maga a szex szerintem.

Legutolsó szexnél is az exemmel úgy álltam hozzá, hogy tudtam, hogy utolsó lesz és biztos bőgni fogok meg ilyenek... Hát annyira élveztem hogy még ebbe se tudtam belegondolni nekem ilyenkor kikapcsol az agyam. De lehet én vagyok csak ezzel így.

2021. nov. 1. 21:18
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Fantáziálgatásra ott a maszturbalás, ez olyan mintha elmennék a boltba, akarnék egy gesztenyepürét de vennék helyette pacalt és gesztenyepürének gondolnám.

Ha nincs az amit enni akarok akkor éhezem, ha nem akarok valakivel szexelni akkor nem szexelek. Nincs okom fantáziálni szex közben.

2021. nov. 1. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
"csajok"... "reszel"... - s egyben feleség. Bro' ha házas nőre vágysz akkor fejben kicsit érjél még 😅
2021. nov. 1. 21:46
 7/9 anonim ***** válasza:
13%
#5 Ez azt mutatja, hogy nem is vagy éhes, nem tudod, milyen éhezni. Ha valaki éhezik, az nem válogat, nem hagy ott valamit, ami nem olyan, mint amit kigondolt.
2021. nov. 1. 21:52
 8/9 anonim ***** válasza:
89%

#6 Én is ezt figyeltem...

Egyébként nem. Egyszer jutott eszembe szex közben egy bejövős férfi, egyből le is fagytam. Alig tudtam vissza zökkenni. Ráadásul úgy, hogy férjem ne vegyen észre semmit belőle.

2021. nov. 1. 22:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátnőm folyton más férfiakra, férfira gondol, szex közben feltűnően sokat van csukva a szeme.
2021. nov. 2. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!