Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek közül melyik férfitulajdonságot választanád ki, mint a legfontosabb erény?
Semmilyen kapcsolatról, csak szexről van szó. Képzeljünk el egy fiktív embert, aki mindenben átlagos.
Átlagos arc.
Átlagos magasság: 176cm
Átlagos péniszméret: 14cm
Átlagos testfelépítés: nem kövér, se nem sovány, nem annyira sportos, egy kicsi zsírfelesleg van
Átlagos intelligencia, odafigyelés
Átlagos magabiztosság
Átlagos ideig bírja a szexet: 7 perc maga a behatolás
Átlagos tapasztalattal rendelkezik: volt pár nője már
Ezek közül egy tulajdonságot választhatsz, ami nem átlagos, hanem tökéletes, a legjobb amit kaphatsz, amivel valaha találkoztál. Melyik tulajdonsága legyen ez, amitől a legjobban élveznéd a szexet?
Az intelligenciát meg az odafigyelést el kellett volna választani mert pl. én ész helyett a figyelmességet választanám.
Marha sok fickót láttam aki így tanult meg úgy okos és nem érti miért kúrja más az asszonyt mikor 13 órákat dolgozik, és a szabadidejében nincs a nővel semmi intimitás. Nőknél is egyre gyakoribb ez, hogy a karrier az megy, de a férjre 10 perc se "jut" este.
En pl változékony vagyok. Egyik nap 20-30 percig birom, de van olyan nap hogy 5 perc.
Ez mitol van? Emiatt nem merek ismerkedni sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!