Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átszakadt a szūzhártyám, olyan érzés a srácnak mintha már nem lennék szūz?
már átszakadt a szūzhártyám
ha lefekszem egy sráccal akkor õ úgy érzékeli hogy már nem vagyok szūz?
olvastam hogy a tapasztaltabb fiúk onnan tudják hogy szūz vagy hogy a szūzhártya ott van és azt érzik az elején
Az hogy van e szűzhártyád vagy sem, nem igazán számít. A szűzség sokkal inkább a tapasztalatlanság szempontjából számít, márpedig azt valószínűleg nagyon is érzékelni fogja
21F
Attól még szűz vagy, ne aggódj. Ha magamból indulok ki, akkor örülni fog neki, h nem okoz fájó-csípő érzést.
Mellesleg egy nem (bocsánat, ezt szebben nem tudom mondani) bejáratott hüvelyű csajnál a szűzhártya maradékát én még jó sokáig érzem (a makkom pereme beleakad, és bízony egyértelműen érezni VALAMIT).
Ha nőgyógyász lesz a pasid és előtte szakszerűen megvizsgál akkor észre fogja venni, egyébként a péniszével nem fogja tudni eldönteni, hogy szűz vagy-e.
Ja és vizsgálattal is csak az fog kiderülni, elszakadt a szűzhártyád, ami simán lehet attól, hogy pl. erősen megujjaztad magad maszturbálás közben.
A "tapasztaltabbak" is csak sejtik a lány viselkedése alapján a szüzesség meglétét.
Amúgy meg az a véleményem, hogy aki ilyennek jelentőséget tulajdonít, mint a szüzesség, elég durván tárgyiasítja a nőket. Az ilyenek szemében a csajok nem többek egy csomag cukorkánál ahol nyilván felettébb bosszantó a sérült csomagolás.
NEM érzékeli senki, még egy nőgyógyász sem tudná "kitapogatni" a pélójával, csak közeli szemrevételezéssel tudná megállapítani. Szóval nyugi.
Nem a szűzhártyádból lehet érzékelni hogy szűz vagy-e hanem a reakcióidból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!