Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet olyan szexi kérdést...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet olyan szexi kérdést feltenni itt, hogy lányok rádírjanak maguktól?

Figyelt kérdés
21F
2021. okt. 31. 21:26
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
89%
19-es ez elég szánalmas, hogy azt hiszed nekünk csak a pénz kell meg a fasz. Lehet pénze, ha személyisége egy nulla, és ne hidd azt, hogy 25 cm milyen kellemes, kúrvára tud fájni, ezért jobb a kisebb. Erre a kérdésre sem kapna egy férfi sem privátot, mert nem vagyunk szánalmasak, mint egyesek, hogy már egy olyan kérdésre, hogy "Miért fáj a mellem?" kap szerencsétlen csaj vagy 10 privátot.
2021. okt. 31. 22:42
 22/35 anonim ***** válasza:
85%

Azigen, 21-22, nektek aztán van humorérzéketek:D

1. "sztereotípia alapján", írtam, utalva ezzel pont arra, hogy basic férfi csak a pénzre asszociálna.

2. De azért a szövegből kivehető, hogy a pénzen és a pélón kívül az emberünk magasan képzett (doktori) és ad a kultúrára (Morricone).

3. Igen, Morricone már meghalt, de bszki, ez egy vicc volt!:D Ráadásul azokat a koncerteket is az ő nevével fémjelzik, ahol nem ő a karmester, csak az ő dalait játszák, de ez tök mellékes.

Nnnnamindegy. Nekem oszt mindegy, hogy írnak-e a kérdezőnek, vagy sem, ahogy az is, hogy írnak-e nekem, vagy sem. Ddde most jelzem, hogy ha valaki írni szándékozna nekem, csak akkor tegye, ha rendelkezik humorérzékkel és érti az iróniát:D

2021. okt. 31. 22:50
 23/35 anonim ***** válasza:
43%
Ha humorérzékről,iróniáról van szó, akkor jobban is megerőltethetted volna magad, mert ez elég vérszegény volt. Amúgy,bocs, hogy indulatos voltam. Písz. Huszonegyes
2021. okt. 31. 23:02
 24/35 anonim ***** válasza:
50%
Egyetértek a 23-assal, ez egy ingerszegény próbálkozás volt, bocsi hogy letámadtalak, 22-es voltam:D
2021. okt. 31. 23:05
 25/35 anonim ***** válasza:
93%

Jaaa, semmi:D az tény, hogy nem sikerült mesterműnek:D

Mondanám, hogy troll válasznak szántam, de önmagában a kérdést is annak veszem... csak játszunk el a gondolattal.. milyen egy szexi kérdés GYK-n?:D Mi az, ami arra buzdít egy nőt, hogy meg akarjon ismerkedni a kérdezővel? Amennyire én ismerem a nőket, ilyesmi nagyjából nem létezik, ezt az oldalt az incell férfiak használják ismerkedésre..

De ha már így összegyűltünk, na, írjatok pár konkrét kérdést, amire aztán mindenképp billentyűzetet ragadtok, hogy megismerkedjetek a kérdezővel:D Az én elképzelésem szerint az abszurd az egyetlen járható út erre :D

2021. okt. 31. 23:20
 26/35 anonim ***** válasza:
95%

Nekem sikerült. KB 8-10 évvel ezelőtt. Akkoriban még email címre ment a privát. Kapcsolat lett belőle, ő volt az első nagy szerelmem. 8 hónapig voltunk együtt. Mindezt egy olyan kérdés miatt ami vicc volt kB ahogy kérdeztem.

Sajnos sehol sem találom már :(

2021. okt. 31. 23:35
 27/35 anonim ***** válasza:
95%
Rám már írtak lányok, de nem válaszoltam. :D
2021. okt. 31. 23:41
 28/35 anonim ***** válasza:
50%

Nekem válaszra már írt lány.

Lett is belőle szex.

2021. nov. 2. 01:29
 29/35 anonim ***** válasza:
19%
Nekem nem írtak ezen az újabb accounton. De most isteni lehetőséget ajánlok. Amíg itt vagyok addig írjatok mert lehet legközelebb már Szibériában kapálom a havat!
2022. jan. 3. 17:25
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
29, biztos nagyon jó party lehetsz akkor xD
2022. jan. 3. 18:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!