Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan szexi kérdést feltenni itt, hogy lányok rádírjanak maguktól?
Azigen, 21-22, nektek aztán van humorérzéketek:D
1. "sztereotípia alapján", írtam, utalva ezzel pont arra, hogy basic férfi csak a pénzre asszociálna.
2. De azért a szövegből kivehető, hogy a pénzen és a pélón kívül az emberünk magasan képzett (doktori) és ad a kultúrára (Morricone).
3. Igen, Morricone már meghalt, de bszki, ez egy vicc volt!:D Ráadásul azokat a koncerteket is az ő nevével fémjelzik, ahol nem ő a karmester, csak az ő dalait játszák, de ez tök mellékes.
Nnnnamindegy. Nekem oszt mindegy, hogy írnak-e a kérdezőnek, vagy sem, ahogy az is, hogy írnak-e nekem, vagy sem. Ddde most jelzem, hogy ha valaki írni szándékozna nekem, csak akkor tegye, ha rendelkezik humorérzékkel és érti az iróniát:D
Jaaa, semmi:D az tény, hogy nem sikerült mesterműnek:D
Mondanám, hogy troll válasznak szántam, de önmagában a kérdést is annak veszem... csak játszunk el a gondolattal.. milyen egy szexi kérdés GYK-n?:D Mi az, ami arra buzdít egy nőt, hogy meg akarjon ismerkedni a kérdezővel? Amennyire én ismerem a nőket, ilyesmi nagyjából nem létezik, ezt az oldalt az incell férfiak használják ismerkedésre..
De ha már így összegyűltünk, na, írjatok pár konkrét kérdést, amire aztán mindenképp billentyűzetet ragadtok, hogy megismerkedjetek a kérdezővel:D Az én elképzelésem szerint az abszurd az egyetlen járható út erre :D
Nekem sikerült. KB 8-10 évvel ezelőtt. Akkoriban még email címre ment a privát. Kapcsolat lett belőle, ő volt az első nagy szerelmem. 8 hónapig voltunk együtt. Mindezt egy olyan kérdés miatt ami vicc volt kB ahogy kérdeztem.
Sajnos sehol sem találom már :(
Nekem válaszra már írt lány.
Lett is belőle szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!