Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet olyan szexi kérdést feltenni itt, hogy lányok rádírjanak maguktól?
Figyelt kérdés
21F2021. okt. 31. 21:26
11/35 anonim válasza:
#7: ez engem is betalált vagy 4x lol
12/35 anonim válasza:
Maguknak lánynak kiadó pasasok írnak
13/35 anonim válasza:
12# Én két fiúnak/férfinek is írtam most privátot, mert mindenkinek jár egy kis kedvesség. Egyébként nő vagyok.
14/35 anonim válasza:
Kérdést alig írtam ide ki, de válaszra jött már privát (valóban) lánytól.
15/35 anonim válasza:
Megnézném azt a valóban lányt..
18/35 anonim válasza:
First world problems:D
Most így a sztereotípiákból kiindulva az alábbi kérdést tudnám megfogalmazni a Szexualitás kategóriába, ami esetleg csajmágnes lehet:
"Mit tennétek a helyemben?
A múltkor, mikor magánrepülőmmel épp Ibizáról tartottam haza, a repülő mosdójában a 25 centis farkam beakadt az ülőke alá, és ahogy lehajoltam, hogy ksizabadítsam, az orvosi disszertációm beleesett a klotyóba és elázott. Ez nem lenne nagy gond, mert megvan a másolata, de Palvin Barbi telefonszáma is rajta volt.
Így most nem tudom elvinni randizni, pedig pont van két jegyem egy Ennio morricone magánkoncertre."
Na, lányok?:D
20/35 anonim válasza:
Ennio meghalt már, te pöcs ... 31n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!