Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért akarnak szexrobotot? Nem tartozik a szexuális élvezetükhöz az, hogy egy élő nővel szexelnek?
Én már gyűjtöm a pénzt egy ilyenre. Csak az a baj, hogy jelen törvények, emberi jogok stb-k nem tartanak még ott, hogy egy ilyen mesterséges intelligenciácal felszerelt szexrobottal lehessen gyermeket nevelni. Ugye béranya, utána meg valahogy egybe kellene húzni azt, hogy lehessen törvényileg elfogadni őket mint szülőket.
Semmi szükség a nőkre, a sok elvárás, a sok megfelelés stb, kell a f$znak.
Még 15-200 év és a nőknek szó szerint nem lesz hasznuk.
Max annyi, hogy a gyereket kihordjak. Meg a nő max csak szexre jó meg gyerek nevelésre meg főzzön, mosson, takarítson.
Nekem ugyan nem kell, ezért fogok szakítani a párommal miután meglesz a pénzem a szexrobotra.
De, igen hozzátartozna az, hogy szexeljünk nőkkel, csak esélyed nincs erre, ha nem saját lakásban élsz, nincs BMW, nincsen milliós fizetésed.
A nők a pàrkapcsolatot kizárólag anyagi befektetéskén kezelik, üzletként.
Ha van elég pénzed, van elég mindened akkor lehet csajod addig, amíg el nem megy egy gazdagabb pasival.
Az összes nő ilyen, A-tól Z-ig.
Én örülnék nőként, ha lenne ilyen robot.
Beszereznék egy gépfiút. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!