Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nőként ti is bekattantok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként ti is bekattantok, ha régóta nem voltatok együtt pasival?

Figyelt kérdés
Sokszor minden nap ezen jár már az eszem.
2021. okt. 30. 21:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%
Én nem. Tiniként vágytam rá nagyon, de ugye akkor még szűz voltam, az újdonság varázsa. Most már elég keveset gondolok a szexre.
2021. okt. 30. 21:57
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkire, minden nemre hatással van a tartós nemi kielégületlenség, de általában kéznél a megoldás :) Ettől viszont még nem fognak ráugrani minden idegenre aki "nagylelkűen" felajánlja hogy biz' önzetlenül megdugná 😃
2021. okt. 30. 22:08
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az első pár hétben szar. Utána megszokja az ember. Ott a maszturbálás is.
2021. okt. 30. 22:21
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Jaj mindjárt megsajnállak titeket, ja nem.
2021. okt. 30. 23:03
 15/21 anonim ***** válasza:
93%
Így 30 felett úgy heti egyszer jut eszembe halványan a dolog. Más, mint 16 évesen, amikor napi 15x kb, de akkor a kutyának se kellettek. Most meg nekem nem kellenek, nagyon sok férfi bénán csinálja. Vagy tol kettőt és vége van, vagy azt hiszi, ha órákig húzza-nyúzza a dolgot jó lassú tempóban, az a jó. Úgyhogy van egy vibrit, heti egyszer 2 perc alatt elintézem magam és ez elég. Hiányérzetem nincs, beszélgetni azért van kivel, ha nem, akkor meg itt szórakoztatom magam gyakorin.
2021. okt. 30. 23:25
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nagyon hiányzik. Szintén sokszor frusztrált és hisztis vagyok, gyakran rosszul alszom. Masztizni szoktam és ki is elégít de elég keveset vagyok egyedül igy nem tudom mindig megoldani.

Amúgy nem konkrétan az hiányzik, hogy egy pasival együtt legyek, nyilván a kielegítő, jó szex hiányzik.

2021. okt. 31. 00:02
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
55 éves vagyok. A fejem 61. Néha idő előtt lelankad neki. Igen, szoktam masztizni. Vibratorom is van. És nagyon ideges tudok lenni ha valami miatt nem tudom megoldani. Nekem meg fontos a kielegules.
2021. okt. 31. 06:12
 18/21 anonim ***** válasza:
4%
Egyik se nő ne azt hidjétek.Nők lennének találnának annyi szeretőt már hogy csak na.
2021. okt. 31. 07:30
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

8. Vagyok és tényleg nő.

18. Miért kellene egyből szeretőt keresnem?

Szeretem a párom. Még ha most nem is jó a kapcsolatunk és nincs szex. Próbálom megoldani hátha jobb lesz. Ha már végképp nem sikerül akkor szakítok.

Miért is kellene egyből más férfi karjaiba rohannom bármi probléma van?

2021. okt. 31. 08:06
 20/21 anonim ***** válasza:
#17 Ez aranyos volt. Elgondolkodtam, hogy lehet egy 55 éves nőnek 61 éves "feje"?🙂
2021. okt. 31. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!