Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed a cuckoldról?
Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 19:17
3/19 anonim válasza:
Az hogy csak a lúzer hapsik élvezik.
4/19 A kérdező kommentje:
Miért lenne lúzer azért valaki, ha más is megd*gja a nőjét?
2021. okt. 30. 19:22
5/19 anonim válasza:
Hát kérdező...nem is tudom.😂😂😂😂😂
6/19 A kérdező kommentje:
Érvek level 1000000🤭
2021. okt. 30. 19:24
7/19 anonim válasza:
Mert egyáltalán nem férfias, domináns az ilyen viselkedés. Ha már nőm van, akkor azért is vagyok vele, hogy csak velem szexeljen, nem hagyatkoznék arra, hogy jöjjön valaki más helyettem, én meg "élvezzem" a szituációt, mint egy kis gyenge nyomorék...
8/19 anonim válasza:
Szánalmas. Te nem tudod megdugni? Ha szereted akkor ezt nem tudnád végignézni.
9/19 A kérdező kommentje:
A gyenge nyomorékok nem élvezik, csak kényszer. De ha alapból dominálsz, de néha bevesztek hármasba valakit az nem alárendelt szerep, főleg, ha akkor is re irányítasz
2021. okt. 30. 19:25
10/19 anonim válasza:
Vannak érvek, csak úgy sem értenéd.🤭🤭🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!