Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet attól állandó rossz kedvem amiért nem szexelünk a pasimmal?
Figyelt kérdés
Folyamatosan kívánom. Ránézek ahogy hozzám ér. Bármi ahogy vezet minden izgat már amit csinál vagy nem csinál mert ha csak ül egyhelyben is felizgulok tőle.
Annyira kivagyok már éhezve a szexre.
De ő nem szexel velem. Mindíg fáradt vagy nincs kedve vagy csak nem veszi vagy nem akarja a lapot venni hogy én mit akarok és hiába kezdeményezek mintha semmit nem tennék. A nap maszti sem olyan már. Kezdem unni mert nem erre vágyom.
Lehet ettől ennyire rossz kedvem? Depressziós hangulatom van mindíg.
2021. okt. 30. 14:34
11/13 anonim válasza:
Mondani bármit lehet, a szavaknak sose higyj, csak amit mutat neked, ahogy veled viselkedik. Lehet van valaki aki kielégíti.
12/13 anonim válasza:
Ebben a helyzetben vagyok én is. Igen, lehet nagyon szar kedved vagy lehetsz éppen nagyon ingerlékeny. A felgyülemlett szexuális stressztől. Tudom, hogy nem ugyanaz, de próbálj magadnak örömet okozni...
13/13 anonim válasza:
Miért várod hogy ő hagyjon el? Kérdezd meg tőle hogy miért nem él veled szexuális életet? Így akarod leélni az életed mellette? Te tudod, ehhez hozzá szokni nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!