Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves 40-60 közötti bbw,vagy milf hőlgyek! Ha nincs állandó partneretek,alkalmira hol találtok férfi jelentkezőt? 40/F
Értem!
Csak mert én pont ilyen Hölgyet keresnék!
Ha esetleg lenne valaki,s be is meri vallani,kérem írjon nekem privibe nyugodtan!
A hármasnak: csak kicsit vagy szuperokos, noha a 'rászámolni' egy szó, az igekötős igék helyesírása általános iskola harmadikos tananyag. Azért megpróbáltad. Szívböl gratulálunk hozzá!
F, 43
#3 vagyok
Legyen neked:
rájukszámolni!
Jó voltam, vagyok helyesírásból, és használom/ismerem az írásjeleket. Tévedhetek, és itt sajnos nem lehet kijavítani mint a FACE-en. /de ott is csak én javítom ki, egyetlen partner sem/ (Privátban ott sem lehet, viszont visszavonni igen!) Általában mindig elolvasom azt amit írok elküldés előtt! De az vesse rám az első követ, aki tőlem kevesebbet hibázik.
3-as!
Hol találtál te egyedül helyesírási hibát?
Ha nem érdekel a kiírás,vagy nem vagy kompetens az ügyben,akkor széoen,csendben miért nem görgetsz tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!