Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 és 50 év közötti férfiakat szexuálisan tényleg leginkább a 20-25 (max 30) éves hölgyek érdeklik a legjobban? (nem párkapcsolati szinten, hanem csak szex szempontjából)
Párom szerint így van. Azt mondta, hogyha egymás mellé állítanának egy 22 éves meg egy 40 éves nőt és feltételezzük hogy mind a két hölgy szép és csinos a maga nemében, akkor a 40 és 50 közötti férfiak kivétel nélkül a 22 évest választanák, ha csak szexről lenne szó.
Azt mondja ebben ő biztos. Én meg kíváncsi vagyok, hogy tényleg így van e.
Ha azonos "pontszámúak" és csak szex akkor nyilvánvalóan a vonzóbbat választaná mindenki. Mi ebben a meglepő? Kivéve, ha valaki direktben "milfmániás" és kimondottan erre a korosztályra utazik.
Ettől még a 40-50-es nők is tudnak nagyon "dögösek" lenni.
Én biztos hogy nem! Szexre és párkapcsolatra is a negyvenes!! Igazi NŐK! (Bocsi, huszonéves lányok)
40+/F
igen.
azoknak az őseinknek, akik ilyen helyzetben a 40 éves nőt választották, ismert okokból nemigen öröklődtek tovább a génjeik.
Nem csak szexre...
A csajom 26 évvel fiatalabb nálam és imádom, minden szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!