Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 és 50 év közötti férfiakat szexuálisan tényleg leginkább a 20-25 (max 30) éves hölgyek érdeklik a legjobban? (nem párkapcsolati szinten, hanem csak szex szempontjából)
Figyelt kérdés
Párom szerint így van. Azt mondta, hogyha egymás mellé állítanának egy 22 éves meg egy 40 éves nőt és feltételezzük hogy mind a két hölgy szép és csinos a maga nemében, akkor a 40 és 50 közötti férfiak kivétel nélkül a 22 évest választanák, ha csak szexről lenne szó.
Azt mondja ebben ő biztos. Én meg kíváncsi vagyok, hogy tényleg így van e.
2021. jún. 20. 22:42
21/23 anonim válasza:
Attól függ!
Sztem egy 40-50 éves,mondjuk egyedülálló Hölgy sex terén már tudja,hogy mit akar,és általában azt meg is szerzi,ill kapja!
Csak kár,hogy én ilyen nőt,Hölgyet nem találok...
F
22/23 anonim válasza:
Fiatalabb sokkal jobb.
Tapasztalat.
Jó esetben még nincs szét qrva, jó szűk. Még feszesek az imai odalent, akár torna nélkül is.
23/23 anonim válasza:
Nekem a 30-40-es nők jönnek be, szépek, higgadtak, sugárzik belőlük a nőiesség, a fiatalok meg vihognak összevissza és idegesítőek, szexre sem kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!