Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenre van lehetőség? L
Figyelt kérdés
Mondjuk egy olyan alkalmi munka( nem k*rválkodás) ahol a munkaadó 1-2 napra szállást biztosít az adott vásrosban pl Pest, Győr és így szexelni tudnék egy ottani ismerősömmel.2021. okt. 30. 14:13
2/12 anonim válasza:
Bármikor eljöhetsz hozzám teljesen szexmentesen mezteleneül vagy szexi lenge ruhákban takarítani, és addig maradsz amg csak akasz :)
3/12 anonim válasza:
Minden nagyobb városban van valaki akivel dugnál?
De helye egyiknek sincs :D
4/12 A kérdező kommentje:
Nincs.. Csak felsoroltam h kicsit érthetőbb legyen.
A lényege az h így pénzt is keresnék a munkával, de a munkaadó a szállásomat is fizetné amig az ő cégénél dolgozom/kisegítek.
2021. okt. 30. 14:30
5/12 anonim válasza:
Mármint a dugással keresnél pénzt?
7/12 anonim válasza:
Magyarul te most szexmentes munkát keresel a szexuális rovatba. 😳😳😳
8/12 anonim válasza:
Pesten is van egy ilyen meg Győrben is?
9/12 A kérdező kommentje:
Bocsi kicsit fáradt vagyok ezért nem megy annyira a fogalmazás.
Tehát egy olyan pár napos munkát keresnék mint pl a leltározás stb ahol a cég amig nekik dolgozom biztosítaná a szálláslehetőséget. Így pénzt is keresnék, és "ingyen" szexelhetnék az ismerősömmel. :)
#7 nem lenne szexmentes mert szexelnék az ismerősömmel amíg ott vagyok. :)
2021. okt. 30. 15:15
10/12 anonim válasza:
Tehát a munkaadóval szexelnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!