Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van ilyenre lehetőség?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyenre lehetőség?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy nagyon unom a korosztályom, és olyan oldalt keresnék, ahol elérhetőek idősebb nők, akik szívesen keresnek fiatalabb fiúkat. (30-40-es korosztály)

esetleg van ilyen weboldal, vagy csoport valahol?

18/F

2020. ápr. 7. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne!

18f

2020. ápr. 7. 14:42
 2/8 anonim ***** válasza:
49%

A legtöbben azért keresnek idősebb nőket mert a sajàt korosztályukban életkeptelenek.

Idősebb nem jelenti hogy igènytelenebb. A 30 as 40 es korosztàlyból a szebb csinosabb nök igényei messze a tizenéves plàzacica, koktélkrvák igényei felett vannak.

Arról nem is beszélve hogy a ràjuk vadászó korosztàly 20-60 ig terjed.

2020. ápr. 7. 14:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Nekem volt már 2 kapcsolatom is a saját korosztályomból, és azt vettem észre, hogy a körülöttem lévő lányokra mind csak valahogy azt tudom mondani, hogy "pfuj". Egyszerűen sztem nincs nőiesség a mai fiatal korosztályban.
2020. ápr. 7. 15:36
 4/8 A kérdező kommentje:
És sztem inkább az az életképtelen, meg a szánalmas, a kisebb korosztályt veszi célba. Mint amikor egy 20 évesnek van egy 14 éves barátnője. Rémgáz.
2020. ápr. 7. 15:37
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

"És sztem inkább az az életképtelen, meg a szánalmas, a kisebb korosztályt veszi célba. Mint amikor egy 20 évesnek van egy 14 éves barátnője. Rémgáz."

Amíg ilyen ostoba nyomi kis takony vagy, biztosan nem áll szóba veled egy igazi nő sem! Előbb növessz agyat, te hülyegyerek! Utána legyen igazi ferfias tested! A többit inkább nem ia sorolom mert az egy agysejted úgysem fogná fel! Ásd el inkább magad!

2020. ápr. 7. 15:43
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha tartós kapcsolatra vágysz, akkor gondolom hogy nem a 30-as 40-es nők között kellene keresgélni. Azzal meg nem tudom hogy mi a gond, ha egy 20 év körüli egy 14 év körülivel kezd, én 19 voltam mikor a párom 14 és azóta is együtt vagyunk, immár 28 éve.
2020. ápr. 7. 15:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Sztem van olyan testem, és úgy látom érzékeny szálakat feszítek :D csak nem azok közé tartozol, akik 20 évesen a kissebbekre mennek, mert az összes korosztályukbeli még ránézni sem mer? :D
2020. ápr. 7. 15:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Most annak írnék, aki mondta, hogy ássam el magam :D szóval én azt szoktam látni személy szerint, hogy aki a kisebbeknél keresi a női társaságot, az nem szokott emberes lenni túlzottan, persze ezt csak lehet én látom így :D és tisztelet a kivételnek :D ez olyan, mintha a korosztályodban nem vagy valami magas, és mondjuk a kisebbekhez odamész vele vagizni, mert ott biztosan te leszel a legmagasabb :D legalább is én ezt így látom
2020. ápr. 7. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!