Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Örökre szűz marad egy olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökre szűz marad egy olyan férfi, akinek 33 évesen sose volt barátnője?

Figyelt kérdés
2021. okt. 30. 03:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Igen föleg ha minden áldott nap kiírja ezt a krédést valamiylen formában.
2021. okt. 31. 23:21
 12/19 A kérdező kommentje:
Pedig már elég sok pénzt is felajánlanék egy bevállalós nőnek.
2021. okt. 31. 23:23
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor kérdések napi szintü kiírása helyett menj fel pl a rosszlanyokra, vagy állj meg bármelyik út mellett vagy sarkon álldogáló pillangó mellett.
2021. okt. 31. 23:26
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen
2021. nov. 1. 15:27
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Erre nincs szabály, ahogy az élet számos dolgára sem. Volt már mindenféle élethelyzet a nap alatt, nemigen van új, de ennek ellenére mindenki élete más és más.

Aki sokáig szűz, annál természetesen nagyobb az esély, hogy az is marad örökre, ám egyáltalán nem szükségszerű.

Egyik ismerősöm kis mértékben szellemifogyatékos. Anyukája magához kötötte, a széltől is óvta, nem nevelte önállóságra, hanem irányította. Amikor meghalt az anyuka, a negyvenes szűz ott maradt. Igen hamar behálózza őt egy kisebbségi anyuka, akinek balkézről volt a csemetéje. Egy hónap után elvetette magát vele, majd kiforgatta az összes örökölt vagyonból. Tette mindezt avval a mézesmadzaggal, hogy majd szexelni fog vele. De mint kiderült, soha ne volt szex köztük! :-o

Van egy kollégám, aki harmincas, jóképű, sportos, skandináv típusú pasi, mégsem tud kommunikálni idegenekkel (kollégákkal is csak hónapok után hajlandó beszélgetni, de nem mindegyikkel). Szeretne barátnőt, igénye lenne rá, de mégsem akarja igazán. Volt olyan munkatársnő, aki próbált flörtölni, összejönni vele, de a srác végül nem akarta. Nem értjük, mi lehet a fejében, lelkében.

Rokonságunkban, ismerőseink között is akad olyan, nő és férfi, aki igen későn vagy egyáltalán nem volt még senkivel. 27, 32, 36 évesen lett első párjuk. Egyik haver 53 éves és még szűz férfi, pedig nem gáz, nem csúnya, nem buta, és igénye is lenne rá. (érdekes, még nejem is azt mondja, kedveli, de mint férfi nem kéne neki)

2021. nov. 1. 17:03
 16/19 A kérdező kommentje:
Ha nincs a földön olyan nő, aki összejönne velem, inkább öngyilkos leszek.
2021. nov. 1. 17:06
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem éri meg émn is így gondolkodtam 28 éves koromig amíg egy nő kijelentette hogy megkívánt és kész velem lefeküdni! Én kaptam a lehetőségen és megtörtént az óta sincs barátnőm!

33/F.

2021. nov. 2. 01:29
 18/19 A kérdező kommentje:
Én már túl öreg vagyok ehhez sajnos. Ezen a fórumon is majdnem mindenki azt írja, hogy semmi esélyem, mert 30 feletti szűz férfit csak a prostik vállalnak be.
2021. nov. 2. 10:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Ezen a forumon a fö gond a anpi szintö ujra megkérdezésekkel vna.
2021. nov. 2. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!