Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kompromisszum az orális szexhez?(Lányok/Nők véleménye érdekelne)
Nálunk én sokkal többet nyalok, mint amennyiszer a párom cumizik.
Ennek 2 oka van. Ha én kezdem el, akkor miután vagy felizgattam, vagy élvezésig nyaltam, nem szokott már türelmem lenni, és inkább berakom.
A másik pedig biológiai ok. Én a nyalással, simogatással, előjátékkal tudom őt felkészíteni a fizikai behatolásra, míg én harcra készen állok tulajdonképpen az elejétől fogva. Tehát a nyalás 99 százalékban az előjáték része, míg a szopás ritkábban, inkább megfűszerezve az együttlétet, mint amiatt, hogy felizguljak.
De ez a mi példánk, nekünk így működik jól.
Ne hari, de undorodsz a punci ízétől, vagy mi? Férfiként mondom, hogy nálam például alap az oda-vissza, imádok puncit nyalni, főleg jó mélyen vaginálisan!
Amúgy meg kissé megalázónak tartom egy nővel szemben, ha Tőle egyoldalúan várják el a szopást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!