Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Belemennétek titkos viszonyba kolléganővel, ha amúgy komolyabbat szeretnétek, de ő nem?
Mi értelme van megalázni magadat? Megér ennyit pár kósza dugás?
Legyen önbecsülésed, egyrészt ne érd be szeretői (második)pozícióval, másrészt ha többet szeretnél, ne érd be azzal, hogy csak dugásra használnak. Igen, férfiakra is vonatkozik ez, hogy legyen benned tartás és mondj nemet. Szexelni mással is tudsz, ha annyira majd akarnál.
Ráadásul mondani se kell, hogy nem kéne kollégával kavarni:)
ha én komolyabbat akarok, ő nem, akkor értelmetlen
fordítva is, ha ő akarna komolyat
bár kollégával nem nagyon kezdenék alapból, ahhoz NAGYON nagyon NAGYON kell passzoljon minden is
Hát én pont a másik "oldal"vagyok. Tehát NŐ🤣
Nagyon nagyon hosszú ideje nézzük egymást egy FÉRFI val. Nem közvetlen kolléga, csak egy gyárban dolgozunk. Fiatalok sem vagyunk 40+. Mindkettőnknek van valakije. Az évek alatt azon kaptam magam, hogy egyre többet gondolok rá,várom a pillantását. Ha elmegyek mellette,görcsbe a gyomrom. Elmondta egy közös ismerősünknek hogy nagyon tetszem neki. ( Részemről ez több volt. Igazi lángolás. Annyira vágytam rá, hogy fájt. Úgy, hogy köszönésen kívül egy szót nem beszéltünk) A közös ismerősünk az engedélyemmel felajánlotta neki a telefon számom,amit vissza utasított. Mondván hogy ő nem olyan 🤣
Tehát a válasz a kérdésre: egy úriember nem megy bele ilyen kapcsolatba.
Mondanom sem kell,azóta is néz,figyel, nekem meg ugyanúgy gombóc van a torkomban😔
Szerintem már alapból rossz kezdet hogy az egyik fél foglalt. Ettől eltekintve szerintem ne menj bele.
A bizalom egy külön dolog és megbeszélés kérdése hogy maradjon titokban.
Ami aggodalomra ad okot hogy te többet akarsz miközben ő nem tehát nem fogja otthagyni a mostanit. Ebből kifolyólag folyamatosan feszültség lesz ami hatással lesz a munkára. Majd végső soron el kell majd menned onnan úgyhogy nem ér annyit az egész.
Akkor egy igazi férfi vélemény:
Úgy is az enyém leszel!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!