Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány pasi miért szereti amikor azt mondják neki hogy Aaahh apu/daddy??!?
Ez egyfajta játék, mint a szerepjáték. Szeretek domináns lenni, és ahhoz kapcsolódik
21F
Volt egy munkatársam, aki szintén apunak hívta magát. A csajoknak állítólag ezt mondta: "gyere apuhoz". (a munkahelyen minden nő bírta amúgy). Hogy miért volt ő apu?
Szerintem azért, mert olyan apukás volt:
Egyrészt úgy nézett ki, mint egy családapa: magas, nagydarab, szakállas, szemüveges srác volt. Másrészt olyan törődő lehetett a nőkkel.
Még én is tanultam tőle, alapvetően értelmes ember volt.
Szerepjáték keretein belül szeretem én is. Hogy miért? Talán mert ilyen DDLG jellegű szituációban, "kapcsolatban" valóban szeretek gondoskodó, törődő lenni. Odafigyelni a kis "Hercegnőmre" és olyanban részesíteni amire vágyik, ami neki is jó, amit egy "Daddy"-től szeretne kapni.
48+Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!