Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi szexuális értékét a nők szemében az anyagi körülményei határozzák meg?
Nem. A szexuális vonzalom nem a pénztől függ.
Viszont azért egy kapcsolatban van jelentősége. Pl a pasim 140 ezret keres egy hónapban. Így nem tud albérletet kivenni, hanem az anyjával lakik, ő viszont nem engedi meg, hogy engem felvigyen. Én sem hozhatom haza, úgyhogy alig tudunk szexelni, és pl. megölelni sem tudjuk úgy egymást, hogy csak kettesben lennénk. Ez viszont lassan a kapcsolat rovására megy. Ha én olyan nő lennék, aki hosszú távra tervez és esküvőt meg gyereket akarna, akkor nem tudnák együtt lenni ezzel a sráccal, mert ugye éhezésre nem szülünk.
Szóval szeretem és szexuálisan is kívánom, hiába keveset keres, de azért tényleg sok mindenben akadályoz.
Az exem kicsivel többet keresett 180-at), ő tudott saját albérletet kivenni, úgyhogy tudtunk kettesben lenni és szexelhettünk is, beszélgethettünk úgy, hogy nem hallotta senki más...
Most ez csak egy saját példa volt, a mi egyedi helyzetünkkel.
Az a helyzet hogy ugyanaz a nő TELJESEN más tekintettel fog rámnézni ha a benzinkútnál egy 30 éves szaladgálós kocsiból szállok ki, és állok be a sorban a pénztárnál melósruhában, mintha egy kölcsön X5-ből, kölcsöningben, mert egy ismerős megkért hogy vigyem már el a saját kocsijával mert ő piálni szeretne.
Lehet találgatni melyik esetben fog "kúrjmeg" tekintettel, és melyik esetben megvető fintorgó nézéssel végigmérni..
#13-as: ponotsan, erről beszélek. Akinek van élettapasztalata, az tudja hogy működnek ezek.
#6-os voltam
#13-nak pont nincs élet tapasztalata.
A bizsergést a lábuk között nem a pénzed, vagy bárki más pénze fogja okozni. Szexuálisan attól nem leszel kívánatosabb.
Előnyt tud jelenteni, de nem direktben akkor, ha a szexről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!