Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tapasztalt csajok, ti mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztalt csajok, ti mennyi időt adnátok egy tapasztalatlan srácnak, hogy belejöjjön a szexbe?

Figyelt kérdés
Biztos, hogy van, aki elsőre is jobb teljesítményt nyújt, de tegyük fel, hogy ügyetlen az illető. Ha ilyen van, akkor elmondjátok neki, hogy béna és javítson a dolgon, vagy nem is próbálkoztok vele többet és megmondjátok, hogy nem őt keresitek? (nincs méret probléma)
2021. okt. 27. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
15%
Ha tényleg semmi, de semmi érzéke nincs hozzá, nagyon elbénázza, nagyon gyorsan elsül, vagy puha, akkor az első alkalom lesz az utolsó is egyben. Persze ha valami kisebb gond van, mert épp izgult, vagy akármi, az beleférhet. Én őszintén nem nagyon akarok senkit sem tanítani, inkább élvezi akarom a szexet. Pár alkalomnál többet nem húzom az időt. Megpróbálnék beszélni vele a dolgokról, de valószínűleg nem működne. Akikkel igazán jó volt eddig a szex, azzal elsőre is lehengerlő volt, és ment minden magától. Páromnál is ez volt, átszexeltük az éjszakát, isteni volt (egyikünk sem tapasztalatlan).
2021. okt. 27. 21:30
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

Ha eleve csak egy egyszeri alkalomnak indul a dolog, akkor mindegy is, hogy hogy sikerül.

Ha járunk, akkor megadom a módját és lehet együtt tovább próbálkozni.

Amúgy meg ne izgulj, nem fogod elbénázni. Volt több szüzem is és mindegyikkel jó volt, sőt, egy szűz fiúval volt az egyik legjobb alkalmam eddig.

2021. okt. 27. 21:38
 3/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem kezdek ki szüzekkel. A tapasztalatlanság a szexben, munkában, magánéletben számomra felejtôs. Mindig is a talpraesett FÉRFIAKAT szerettem, mert már van annyi tapasztalatuk hogy ne bénázzanak és tudjanak irányítani. Aki bizonytalan, nem tud biztos választ adni semmire az épp oly rosz mintha szűz lenne (számomra)
2021. okt. 27. 21:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez komoly? Csak max pár alkalmat adnátok a srácnak, és ha ezen kívül minden stimmel, akkor máris kuka? Nem több idő kell(het) alapból is az összecsiszolódáshoz, attól függetlenül, hogy mennyire tapasztaltak a felek?
2021. okt. 27. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:

A #2-esnél a pont. Ha alkalmi azaz NINCS érzelmi kötődés akkor nincs 2. dobásod. Ha erős az érzelmi kötődés akkor van lehetőséged javítani, összecsiszolódni annak függvényében milyen gyorsan hangolódtok össze illetve mennyire erősek az érzelmek.

Ja és most jön a lényeg! Ez totál független attól, hogy a pasi szűz-e vagy sem. Az számít amit "kapsz" nem az hogy hány partnere a fickónak.

2021. okt. 27. 22:53
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem tudom, de az első korrekt, a második szép és jó, de nehezemre esik elhinni, a harmadik pedig... Nyilván ez a vélemény is legitim, de nagyon rosszul közelít hozzá ezzel a demaszkulinizálással, mintha ez nem egy tanult dolog lenne kivétel nélkül mindenkinél
2021. okt. 27. 23:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha alkalmi és egyszeri, akkor ugye nincs kérdés.

Ha kapcsolat, akkor azt hiszem alap, hogy összecsiszolódnak majd a pertnerek, amihez idő kell.

Ha csak szexkapcsolat és az lenne a lényeg, hogy tanítsam és belejöjjön, akkor biztos szánnék rá elég időt, hogy ügyesedjen.

2021. okt. 28. 07:34
 8/10 anonim ***** válasza:
47%

Azért kiváncsi lennék azokra a nőkre, akik most offolják a pasikat, hogy fordított esetben ti is azt mondanátok, hogy végül is szüzek vagytok, max egy esélyt érdemeltek vagy egyet sem és ezzel ti nyugodtan mentek el aludni, hogy így jártatok?! Szerintem ez tök gáz… Ha egy éjszakás, akkor ott tényleg bizonyítani kell, de ha kapcsolatról van szó, akkor több időt kell adni. Ne feledjétek, titeket is megtanított valaki, belétek is bizalmat fektettek és adtak újabb esélyeket a fejlődésre, erre mostmár annyira luxusok vagytok, hogy ezt már el is felejtettétek?! Tök mind egy hány éves az ember, férfi vagy nő, valahol el kell kezdeni mindenkinek, ez az egyik. A másik az, hogy a tapasztaltnak hitt nő vagy férfi is tud full béna lenni. Továbbá azt is vegyétek figyelembe, hogy egy szűz nő/férfi nem hoz rossz beidegződést az előző kapcsolataiból, emiatt egy kis idővel a másik fél teljesen magára tudja hangolni a partnerét, mert nem ismer más testet, csak a tiéteket, ezért mindig úgy ér hozzátok, ahogy ti szeretitek azt. De ehhez időt kell adni neki.

A saját sztorim: 27 voltam, a párom 32, nulla tapasztalatom volt és mostanra annyira kitanultam a párom testét, hogy 3 orgazmus alatt nincs neki per alkalom. Plusz még kettő ujjal, eddig 7 a rekordunk. Velem élte át először a hüvelyi orgazmust azért, mert én figyelek rá, ismerem a testét, tudom hogy érjek hozzá, míg a korábbi partnereinek hiába volt tapasztalata, bénák voltak, nem tudták kielégíteni. Én is szűz voltam, bizalmat fektetett belém és élete legjobb döntése volt. 🤷🏻‍♂️ Lehet, hogy ti is egy ilyen férfit offoltok ki! ☝️

2021. okt. 28. 14:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Egy rossz szex mindnen alakuló érzést tönkre tesz. Egyáltalán nem kellenek hetek, ha működik, akkor az működik, és egyre jobb lesz.
2021. okt. 28. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok, a 8-as nagyon szépen leírta. Tényleg idő az is, amíg a tapasztaltak összeszoknak. Most nekem is "tapasztalt" a partnerem, de az első pár alkalommal egyikünk sem tudott elélvezni. Most sem az igazi. Neki vannak betanult tapasztalatai, hogy az exei hogy szerették, de pl. az én csiklóm érzékenyebb, mint másoké, úgyhogy sokszor kellett szólni neki, hogy óvatosabban nyaljon például. Viszont azt meg külön el kellett mondani, hogy a testem többi részével meg bánhat durvábban, mert saját magától ezt nem tudta, hiába volt "tapasztalt" Nem bennem volt tapasztalt.

Előtte egy szűz fiú került a kezeim közé. Ő nem a mások által megszerzett tapasztalataival nyúlt hozzám, a saját ízlésemre tudtam "formálni" könnyen. Mivel összehasonlítási alapja sem volt, és örült, hogy "végre" valakivel összejött a dolog, ezért csodált engem is és a testemet is, ami nekem akkora önbizalmat adott, hogy "jobban működtem" én is. Így ezzel a szűz fiúval teljesen más volt a szex.

De fordítva is igaz. Hiába vagyok én "tapasztalt", az első alkalom egy-egy emberrel nem feltétlenül lesz kitűnő, mert mindenki mást szeret és egy egyéjszakásnál nincs idő előre kideríteni, esetleg közben kérdezek, és kapcsolatban is ki kell tapasztalni, hogy milyen apróságok vannak, amit szeret a másik (pl. a mostani pasimnak a heréje melletti hajlata nagyon érzékeny, de ezt nem korábbi partnerektől tudtam meg, hanem pár alkalom után tapasztalatból.) De mondhatnám példának a szopást. Van, aki csak egyszerűen szereti és nem szereti, ha puszilgatással meg nyalogtással húzom az időt. Más meg szereti, ha nyalom-falom/heréivel játszom, másnak meg túl érzékeny ehhez a heréje, sőt, volt olyan, aki szerette, ha haraptam is a farkát. Szóval hiába vagyok "tapasztalt", minden egyes partneremnél nekem újra "meg kell tanulnom a szexet", hiszen minden férfi más és máshogy szereti. A szűz fiúnak is csak azt tudom megtanítani, ahogy nekem jó. Ha utána mással van, akkor hozzá újra bele kell tanulnia.

2021. okt. 29. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!