Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró pasik hogyan kezelnétek ezt a szituációt?
Tegyük fel, hogy elmentek csajozni, és a szórakozóhelyen a bárpultnál szóba elegyedtek egy pasival. Kiderül róla, hogy félig olasz, félig magyar, és már Rómában lakik, de Magyarországon nőtt fel. Most látogatóban van itt, de nemsokára megy vissza. Nagyon jókat beszélgettek, a kedvenc témáid is érdeklik. De aztán mondja, hogy neki mennie kell. És akkor elmondja hogy nagyon szimpatikus vagy neki, és szívesen eltöltene veled egy éjszakát. Akár több milliót is hajlandó lenne kifizetni neked egy estéért.
Azt hiszed, csak viccel, döbbenten fogadod a kijelentését. Mire előveszi a pénztárcáját, és kivesz belőle kb. 500 000 Ft-nak megfelelő összeget euróban, majd a kezedbe adja: "ajándék" - suttogja. "Ha többet akarsz, akkor keress meg" - mondja, majd a zsebedbe csúsztatja a névjegykártyáját.
Ekkor még egyszer rádmosolyog, felveszi a bőrkabátját, és elindul a kijárat felé.
Mit teszel?
Kitaláltam egy magyarázatot a pénzosztásra is. Megvárom a válaszokat, aztán leírom, hogy miként mert ilyen nagy összeget adni, csak úgy.
Köszönöm a pozitív kritikát.
Visszaadom a pénzt.
Mondanám, hogy jól éreztem magam, de ez így ennyi.
Mivan veletek hol kell nekem fizetni egy nőért. Megyek ma az utcán feszengek nézem a versace órám jön mellettem 3 nő elpirulnak mondom mivan velem ekkora kan vagyok még hó végén is el is kértem az egyik számát
23F
Testépítő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!