Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak mekkora mellel élvezit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mekkora mellel élvezitek a mellszexet, és hogy a legkellemesebb?

Figyelt kérdés
Barátomat szeretném meglepni, jól jönnének hozzá tippek. Bimbócsipeszt vettem, illetve masszázsolajat is hozzá.

2021. okt. 27. 12:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
30%
A melleket markolni szeretem, nem dugni
2021. okt. 27. 13:19
 12/17 zol56 ***** válasza:

Ha kissebb a melled akkor is meg tudod vele lepni a barátodat.

Ha nagyobb a melled akkor egyszerűen a hátadra fekszel, ő rádűl, közérakja és ő iranyít.

Ha kissebb akkor ő fekszik a hátára mondjuk az ágyon úgy hogy a lába lelóg a földre. Te elétérdelsz és pont jó a pozitúra. Ekkor Te irányítod az aktust. Itt is sok variáció van. Ha a barátod szereti a mellszexet akkor értékelni fogja.

2021. okt. 28. 10:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretek a párom mellei között elélvezni. Szerintem sem kell hozzá semmi kenőanyag, jól húz az szárazon is. Én felülről szeretem összefogva dugni a jó nagy cickóit és a nyakát teleélvezni sok-sok geczivel. Úgy sem rossz, ha én vagyok alul és ő megtámaszkodik én pedig alulról fogom be a farkam a cickók közé. Ehhez kell a kicsit nagyobb mell, de valahogy a kisebbel is meg tudnám oldani.
2021. okt. 31. 14:25
 14/17 zol56 ***** válasza:

Inkább a test és mell aránytól függ.

Egy vékonyabb lány akinek arányosan nagyobb a melle a testéhez képest annak is nagyon jól közé lehet rakni. Nem biztos hogy kell a d kosárméret. De elég sok ilyen kérdés volt itt. Mazsolázz.

Vagy keress rá különböző felnőtt videomegosztókon. Vannak nagyon jók. Ötleteket meríthettek.

2021. okt. 31. 18:35
 15/17 anonim ***** válasza:
A vadóc csaj feszes hegyes cickókkal is tud izgalmakat szerezni , a bimbóval játszik a makkon és felváltva dörgöli a melleit a cerkához . Ahogy a nagyobb dudások teszik . Ösztön kérdése nem méret függvénye .
2021. nov. 7. 11:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Volt egy barátnőm, vékony volt, de ahhoz képest nagy formás B-s mellekkel. Szerette a cci szexet, és én is. Talán vele volt a legjobb.
2022. aug. 21. 15:50
 17/17 anonim ***** válasza:
C-s mellei vannak a csajomnak, iszonyatosan fel tudnak izgatni. Kicsit össze kell nyomni őket, hogy köztük maradjon a farkam, vagy szoktuk úgy is, hogy bedugom a pántja alatt a két melle között. A mellei között gyorsabban elmegyek, mint punciban vagy popsiban. Síkosítót vagy olajat használunk, úgy nincs dörzsölés.
máj. 26. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!