Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Elnéznétek ezt az egyszeri prostit egy pasinak?
Szűz volt hosszú időn át és elment felismerni a női testet egy prostihoz. Ezután soha többé nem ment és te vagy az első rendes nője életében. Ha kiderülne nagyon zavarna???
F/29
Engem egyáltalán nem zavarna.
Miért lenne más a prostival való szex, ha védekezés mellett történt, mint egy bármilyen másik nővel?
Teljesen természetes dolog.
Mennyivel jobb, ha egy pasi 100-150 nővel dug életében?
Na ez jo, ha szuz kisfiu akkor az a baj, ha k..vazik meg az.
Legyen tapasztalata, de nohoz ne erjen.
Tipikus noi logika..
Volt olyan pasim, aki előtte (mármint a kapcsolatunk előtt) prostizott. Nem is egyszer. Igaz, rég nem volt már szűz.
Engem nem zavart, semmivel nem rosszabb, mint ha egy buliban felszedett csajszit, vagy az egyik könnyűvérű kollegináját dugta.
Engem inkább az zavarna hogy egyszer ment, vajon miért nem ment többször? Rossz élményként maradt meg benne, vagy kevésnek érezte magát az ágyban, esetleg erre nem akart többet áldozni?
Ha rossz élmény volt akkor velem akarja elfeledni?
Ha kudarcként élte meg akkor én gyógyítgassam a lelkét?
Ha nem akart erre többet áldozni akkor kifogok egy sóher faszit?
Megannyi kérdés ami fontosabb attól hogy prostinál járt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!