Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne barátnőtökről,feleségetekről hogy prosti volt mondjuk a rosszlányokon megbocsájtanátok,elnéznétek?
Ha abbahagyta az iparűzést és veled van akkor miért ne?
27f
Miért kell a múlton lovagolni?
Volt, már nem az, ennyi. 44F
Engem általában nem szokott érdekelni a párom múltja, hogy hány kapcsolata volt előttem, meg ilyenek. Ha szeret, akkor minden rendben van. Ha mégis kiderülne, hogy prosti volt, akkor azt nem tudnám megbocsájtani, hiába hagyta már abba. Nekem egy ilyen múlt nem férne bele.
24F
Megbocsátanám. Amúgy is van egyfajta pozitív sajnálat bennem azokkal szemben, akik inlyen helyzetbe kerülnek és kénytelenek így pénzt keresni, valahogy fura de elismerést vált ki belőlem hogy még erre is képesek ha pl gyerekét kell eltartani, vagy beteg a családtagja, vagy a tanulásra gyűjt.
Nyilván ha abbahagyta akkor nem jókedvéből csinálta m
Nem bocsátanám meg.
Főleg ha a feleségem.
Mert ezt a kapcsolat elején el kellett volna mondani.
Így valószínűleg elhalhatta.
Szóval ott lenne vége a kapcsolatnak.
Az én értékrendembe, nem fér bele ha valaki prosti volt.
Nincs semmilyen mentség rá.
Sem pénzhiány, sem egyéb indok.
Az ilyen nő soha nem lesz a párom.
Teljesen kizáró ok egy párkapcsolatra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!