Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen elvárásaitok vannak egy prosti külsejével kapcsolatban?
Nekem az elvárásom mindössze annyi, hogy ápolt legyen, de nagyon…
Sajnos az eü. kockázat miatt még így is az orált is gumival kérem, nyalás meg csók nem fér bele.
Így szeretem, ha viszont perverz, és például vállal anált.
Szeret mocskosan beszélni, stb.
Alapvetően különben egy nőn mindig az összhatást nézem és kifejezetten ideálom nincs…
De nyilván nekem is jobban tetszik valaki, valaki meg kevésbé.
Ha a fenti dolgok stimmelnek, tehát ápolt és gumival bevállalós, mást sem vállal gumi nélkül (legalábbis aktust nem), akkor engem az sem zavar ha mondjuk elhízott.
Én arra is nagyon fel tudok izgulni.
Ránézésre olyan legyen hogy ha megnézem azt mondjam ejha ez csinos csaj. Egy szemét "kapitalista" vagyok, de ha már fizetek érte akkor külsőleg olyan dolgot kapjak a pénzemért amire azt mondom hogy jó.
Műtermi fotókat meg se nézem (szét vannak úgyis retusálva), csak a nem beállítottakat és azokból próbálok következtetni milyen lehet a csaj a való életben face to face (jellemző hogy a kevésbé előnyös tulajdonságokat elfedik, vagy olyan a beállítás hogy kevésbé látszódjon).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!