Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen elvárásaitok vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen elvárásaitok vannak egy prosti külsejével kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 17:08
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Hogy feleljen meg a kuncsaftjának.
2021. okt. 26. 17:09
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Én a feszes, sportos, vékony testet keresem, de nyilván ízlések és pofonok. Meg a kinézetén kívül az sem hátrány, ha két szónál többet tudunk beszélgetni előtte/utána.
2021. okt. 26. 17:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az olyanok jönnek be akik egyhén husi, markolnivaló, nőies
2021. okt. 26. 17:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az elvárásom mindössze annyi, hogy ápolt legyen, de nagyon…

Sajnos az eü. kockázat miatt még így is az orált is gumival kérem, nyalás meg csók nem fér bele.

Így szeretem, ha viszont perverz, és például vállal anált.

Szeret mocskosan beszélni, stb.

Alapvetően különben egy nőn mindig az összhatást nézem és kifejezetten ideálom nincs…

De nyilván nekem is jobban tetszik valaki, valaki meg kevésbé.

Ha a fenti dolgok stimmelnek, tehát ápolt és gumival bevállalós, mást sem vállal gumi nélkül (legalábbis aktust nem), akkor engem az sem zavar ha mondjuk elhízott.

Én arra is nagyon fel tudok izgulni.

2021. okt. 26. 17:16
 5/10 Noren1989 ***** válasza:
66%
Én az előldeszka, hàtulléceket szeretem. Kis mell, kiss fenék bejön. Arcra ne legyen ocsmàzs zs, vagy dzs kategóriàs, tetkók külön bejönnek. Alsó tàjékon kis salàta jön be.
2021. okt. 26. 17:22
 6/10 anonim ***** válasza:
6%
En prosti voltam, szivesen valaszolok a kerdeseitekre.
2021. okt. 26. 17:32
 7/10 anonim ***** válasza:
92%
Legyen tiszta, ápolt. Ezenkívül pedig semmilyen elvárásom nincs. Nyilván a saját vágyaimat (pl. szép arc, formás cici, csinos ruhák, bőr, latex ruha, tűsarkú, stb) leírhatnám ide, de ez nem elvárás, hiszen nem felelhet meg minden prosti ennek.
2021. okt. 26. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
6, izgin hangzik! Amúgy A külsőre nincs elvárásom, az ápoltságra igen, ha olyan kedvem van, (mivel nem vagyok magas) akkor egy nálam magasabb csajt szeretnék, ha olyanom akkor egy pici bújós barátnő feelingeset. Az az elvárásom ezen túl hogy ne vágjon át, ne húzza az időt és lehessen vele azért beszélgetni is.
2021. okt. 26. 20:10
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindenféleképpen a vékonyabb csajok jönnek be legyen az prosti vagy barátnő. Én azokra tudok beindulni rendesen. Szép ápolt legyen az a lényeg, és tetsszen nekem.
2021. okt. 26. 20:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ránézésre olyan legyen hogy ha megnézem azt mondjam ejha ez csinos csaj. Egy szemét "kapitalista" vagyok, de ha már fizetek érte akkor külsőleg olyan dolgot kapjak a pénzemért amire azt mondom hogy jó.

Műtermi fotókat meg se nézem (szét vannak úgyis retusálva), csak a nem beállítottakat és azokból próbálok következtetni milyen lehet a csaj a való életben face to face (jellemző hogy a kevésbé előnyös tulajdonságokat elfedik, vagy olyan a beállítás hogy kevésbé látszódjon).

2021. okt. 26. 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!