Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 feletti nők. Meddig működik a szex 40körül már lehet érezni valami változást libidó csökkenést?
Figyelt kérdés
Nő vagyok 35 múltam. Imádom a szexet nagy a libidóm. Most élek igazán.
Félek a változó kortól hogy el fog ez múlni.
Meddig lehet élvezni a szexet?
2021. okt. 26. 11:42
1/7 anonim válasza:
Bármeddig. 50 fölött jobban kívánom mint valaha.
Amúgy a menopauza is mindenkinél másképp jelentkezik, valóban megesik, hogy csökken, vagy megszűnik a libidó, van, hogy nem változik, és van, hogy erősebb lesz.
2/7 anonim válasza:
Megőrülök, annyira kívánom. El sem tudom képzelni, hogy ez megváltozik. 42
3/7 anonim válasza:
40 felett lett jóval nagyobb a libidóm mint odáig, és tudom igazán élvezni a szexet.
4/7 anonim válasza:
Ahogy az 1-es írja, ez teljesen egyénfüggő, hogy a menopauzát kísérő hormonális változások kiben hogyan mennek véghez, és milyen tüneteket produkál. (Nem is értem miért pontozták le, korrekt válasz.)
5/7 anonim válasza:
Nálam tizenéves korom óta vannak ebben hullámhegyek és völgyek. Szerintem teljesen normális.
6/7 anonim válasza:
40 eves no vagyok de mindennap szexelunk a ferjemmel, nekem egyaltalan nem csokkent a libidom.. soot:)
7/7 anonim válasza:
39 éves vagyok és az eddig sem kicsi étvágyam úgy veszem észre hogy nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!