Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom telefonjában találtam képeket több nőröl. Cici punci képeket. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem mondtam még el neki ma reggel történt. Tegnapi bulin készült képeket akartam megnézni de erre nem számítottam hogy több meztelen képet is fogok találni. Nem tudom kik ők.Nagyon rosszul esik. Miért tartogatja vajon még mindíg a telefonjában ezeket a képeket?
Csalódtam benne. Így nem hiszem hogy én lennék az egyetlen neki.
Mit tennétek a helyemben? Szakítani kellene vele?
2021. okt. 25. 11:41
11/16 anonim válasza:
#10. És arra kapott engedélyt?
13/16 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, mi nem tudjuk hogy kik vannak azokon a képeken és mikoriak.
14/16 anonim válasza:
én tisztáznám vele, de valahogy úgy, hogy ne jöjjön rá, hogy a telefonját bújtad
meg lehetne kérdezni pl, hogy boldog-e melletted, változtatni kéne-e valamin részedről vagy ilyesmi, akár külső, akár belső tekintetében, légy rafinált és tapintatos
ha van nője rajtad kívül, úgyis hibázik és elszólja magát előbb-utóbb, ha nincs, akkor ne balhézz, mert csak árt
15/16 anonim válasza:
Nekem is van az exemről ilyen képem. És akkor mi van? Mondjuk én nem őrizgettem a telefonomon, mailban van valahol ha akarnám meg tudnám keresni. Tudod rengeteg kapcsolatot megmentene az a tény, hogyha a felek leülnének és BESZÉLNÉNEK EGYMÁSSAL! Nem itt kérnének tanácsot.
16/16 exronin válasza:
Igazán érdekelne, hogy mi lett. Elmesèled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!