Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez kínos helyzetet eredményez majd?
Beléptem egy egyesületbe, közben az egyik személlyel aki szintén tag pár hónapig szexkapcsolatban voltunk. Azóta lett normális párkapcsolata, csak az a probléma, hogy akivel együtt van most ő is tagja az egyesületnek. Mennyire lesz kínos ez a jövőben? Lépjek ki inkább?
(Én sajnos elkezdtem többet érezni iránta egy idő után, úgy érzem még mindig nem léptem túl rajta teljesen.)
Most gondold el h en egy swinger csoportban vagyok benne 😁
Szal idonkent eleg komoly gabalyodasok vannak parokkal csoportokkal. Szep is lenne ha zavarba lennenk ettol
Nekem az volt, hogy munkahelyen megismerkedtem a jelenlegi párommal, és kiderült még ismerkedési szakasz alatt (elmondta nekem tisztességesen), hogy azzal a csajjal ő összejárt szexelni, akivel én bent a munkahelyen barátkoztam. (Ezt ő is utólag tudta meg, hogy mi barátok voltunk a csajjal, tehát nem direkt kezdett el nekem udvarolni.) De úgy voltam vele, hogy nem voltak érzelmek, csak kielégítették egymás igényeit, és amikor ez történt még nem is dolgoztam ott, szóval úgy döntöttem, hogy nem mondom el a csajnak, hogy tudom, és barátkozok vele a továbbiakban is. Viszont neki más ötlete volt. Ahogy megtudta, hogy mi összejöttünk kiverte a cirkuszt, elkezdett kerülni engem, aztán átment egy másik részlegre.
Ez teljesen attól függ, hogy hogy viszonyultok egymáshoz. Ha mindketten tudjátok ezt felnőttként kezelni, akkor nem kell kilépned, de valószínűleg te a sztoriban a dühös ex alkalmi partner lennél, aki elkezdett érzelmeket táplálni a pasi iránt, ugyan úgy, mint az én sztorimban. Plusz a barátnőről sem lehet semmit tudni, lehet ő nem venné olyan lightosan a dolgokat, mint pl. én. Bonyolult. De továbbra is azt gondolom, hogyha szeretsz ott lenni, ezért ne lépj ki, csak próbáld meg őket kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!