Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély lehet arra, hogy lefeküdjek a volt tanárnőmmel?
Figyelt kérdés
60 éves, én 32. 48-50 körül néz ki. Csak köszönni szoktunk egymásnak. Férje van, 3 gyereke.2021. okt. 24. 23:19
11/16 anonim válasza:
Elírás. Te sosem szoktál erírni semmit.
Rögtön. Tessék. Megfelel, Mr. Nyelvészprofesszor?
12/16 A kérdező kommentje:
Igen. 😄
2021. okt. 25. 13:38
13/16 anonim válasza:
Köszi a normális választ, nem beléd kötni akartam, csak kicsit kiborító volt amit felvetettél. De ezt persze te tudod
14/16 anonim válasza:
Az amúgy hogy ezer éve házasok még nem ok arra hogy szétzúzz egy családot.
Bocs de én utálom az ilyet
Mert még ha a nő bele is megy, utána biztos hogy leliismeret furdalása lesz
De lehet hogy csak én vagyok túl naiv mint mindig
És a gyerekei sem neznenek rá ugyanolyan szemmel ha kiderulne
Ha neked megéri ez azért hogy kielégülj akkor hajrá
Nem megítélni akartalak
15/16 anonim válasza:
Egyébként meg azt csinálsz amit akarsz de nem kell más emberekre zúdítani mire készulsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!