Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek azért tetszik nekem a cuckold mert kicsi a farkam, és kevesebb az önbizalmam ?
Engem is nagyon izgat ez a téma, és az átlagostól valamivel nagyobb a méretem
De nálunk ez megmarad fantázia szinten, a párom nem nyitott ilyesmire.
Lehet, de nem biztos. Egyénfüggő, mindenkinél más és más okok vannak a háttérben.
Speciel nem vagyok sem szubmisszív, sőt pont a másik oldalon állok, a méretem is bőven átlagos mégis imádom a többeseket, vagy az olyan szituációkat mikor a szubmisszív partnert idegenekkel használtatom.
Nekem dugja rendszeresen valaki a felesègem,ès az illető farka kissebb mint az enyèm.
Viszont uralja a felesègem szexuális èrtelemben,ès mivel többlövetű,ezèrt nagyobb èlmènyt ad a nejemnek,hogy a partnere többször elèlvez,ès közben persze ő is.
Minőségibb szex az övék.
Nekem 17 cm hosszú és 5 cm átmérőjű, jóképű is vagyok és mégis tetszene az, ha a barátnőm vagy a leendőbeli feleésgem más férfi dugná.
Tehát valakinél lehet a kis farok miatt van ez,de akkor nálam miért?
Nem olyan egyszerű erre magyarázatot találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!