Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az hogy csak akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy csak akkor keres ha épp nincs senkije?

Figyelt kérdés

Pár évvel ezelőtt ismertük meg egymást, akkor mindketten egyedül voltunk. Pár nap után lett barátja. Én akkor ezt még nem tudtam így próbáltam felé felvenni a kapcsolatot neten. De egyszer sem válaszolt, egy idő után feladtam és békénhagytam. Úgy voltam vele hogy sosem lesz köztünk semmi mert csak félre értettem őt. Aztán mikor újból egyedül lett megint keresett, csak akkor én nem voltam egyedül.

Az a kérdésem hogy ha akar tőlem valakit akkor miért tűnik el miért nem mondja meg hogy lett valakije de később szeretne komolyabban megismerni engem is? Igy mindig el fogjuk kerülni egymást...

2021. okt. 24. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez az a tipikus " ha ló nincs jó a szamár is ".
2021. okt. 24. 10:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Talonba rakott.
2021. okt. 24. 10:28
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem magad is sejted a választ.

Én csak azt tudom, hogy barátomnak volt egy picit hasonló szitu az életében egy lánnyal, folyamatosan verték át csalták meg dugták meg majd hagyták ott a pasik, és mikor depi volt mindig visszatért hozzá panaszkodni és jönni azzal hogy jaj milyen jó volt régen. Sőt, még a kapcsolatát is kérdőre vonta: szeret téged annyira az a lány ahogy én téged?..az volt a helyzet vele hogy baromira fenn akarta tartani a látszatot hogy neki tökéletes az élete. Mindig pénzes úgymond "menő" srácokkal állt össze, de végül mindig ápolgatásra szorult a kis lelke. Ezután pedig manipulálni is hajlandó volt.

Ha egy picit is tiszteled önmagad, foglalkozz olyan lánnyal aki egyenes hozzád, aki szeret, tisztel, és nem második vagy a számára. Hidd el, az nem egészséges. Ha tegyük fel egyszer összejön veled mert nincs más, az egyenes út ahhoz, hogy továbbálljon amint talál jobbat.

2021. okt. 24. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!