Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi szakít egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi szakít egy nővel, mert nem jó szexben, akkor az nem bunkóság, hanem teljesen normális dolog, ugye?

Figyelt kérdés

A szex egy fontos dolog. Ha az nem megy, elválnak útjaik. Szerintem jobb meg is mondani az igazat, nehogy a nő abban a hitben maradjon, amit mottóként mondanak a nők:

"Nem volt még panasz. :)"

Nem volt, mert nem akartak megbántani. De most nem így lesz, az ő érdekében. Persze csak finoman.

Mi legyen akkor?

2021. okt. 24. 07:48
1 2
 11/19 anonim válasza:
59%

Kövezzetek meg, de nem tudom elképzelni, mi az hogy egy nő nem jó a szexben?

Az hogyan lehetséges?

Maximum lusta. Vagy ő se élvezi, ezért csak fekszik..

De a nő ha felül van, és élvezi (élvezni akarja) a dolgot, akkor mozog, már pedig az nem lehet rossz. Szerintem..

Őszintén nem értem a dolgot. Nem a szexben rossz, egyszerűen nem illetek össze! Ez pedig a szexben mutatkozik meg!

2021. okt. 24. 13:06
 12/19 anonim ***** válasza:

Vannak nők akik csak 1 x havonta akarnak szexelni!

Melyik férfi társamnak kellene a az ilyen nő?

Igaza van a az előző a 11.

,hogy ez furcsa!

Egy szingli férfi.

2021. okt. 24. 13:11
 13/19 anonim ***** válasza:
#11 A lovaglást, és főleg az orált is lehet rosszul csinálni, vagy a nő lehet pl inaktív is. Vagy te abban a tudatban élsz hogy a nő már alapból tökéletesnek születik, és csak a férfinak kell megfelelni? Hányni tudnék a mai társadalomtól.
2021. okt. 24. 13:20
 14/19 anonim ***** válasza:
de hogy lehet rosszul csinálni? vagy a pasik nem szólnak, ha rosszul csinálni, aztán sírnak?
2021. okt. 24. 13:22
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 Nyilván nem szólnak. Te miért gondolod azt hogy nekünk minden jó, és minket bárhogy bármivel ki lehet elégíteni?
2021. okt. 24. 13:25
 16/19 anonim ***** válasza:

de miért nem szólnak? a szex egyik alapja a kommunikáció

egy szóval se írtam hogy minden jó nektek, és bármivel ki lehet elégíteni

2021. okt. 24. 13:27
 17/19 anonim ***** válasza:
81%

"Te miért gondolod azt hogy nekünk minden jó, és minket bárhogy bármivel ki lehet elégíteni?"

Szerintem ha valaki hagyja (vagy külön kéri...), hogy csináljak neki valamit, közben nem tesz jelzést arról, hogy ne tetszene neki és a végén el is élvez, akkor jogosan gondolhatom, hogy tetszik neki az adott dolog. Ha nem, akkor miért nem lehet megmondani? Miért kell egyből szakítani? Miért jobb csendben duzzogni és megalázni a másikat a saját faxságotok miatt?

2021. okt. 24. 13:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Én sem lennék olyan nővel!

Aki csak fekszik mint egy fa!

Aki nem tud lovagolni!

Aki nem tud szopni!

Aki nem tud szexelni!

2021. okt. 24. 13:47
 19/19 anonim ***** válasza:
#17 Aki nem szól az lehet azért teszi mert nem akarja "megbántani" a nőt. Lehet ha szólna akkor a nőnek az lenne a baja, és neki állna feljebb. Nem tudom. Erről a kérdezőt kellene megkérdezni. Szimplán az is lehet hogy nem megy neki és kész. Ahogy a férfi is lehet rossz az ágyban úgy a nő is.
2021. okt. 24. 13:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!