Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt érzitek hogy egy lány "túl jól" néz ki hozzátok, de mégis olyan jeleket ad mintha tetszenétek neki, akkor mit csináltok?
Figyelt kérdés
2021. okt. 24. 00:24
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, épp ilyen helyzetben vagyok.
3/9 anonim válasza:
Meg kell próbálni. Egy csomó szép lány azért marad egyedül mert félnek próbálkozni nála. Lehet ezért is küldi a jeleket, szegénynek nincs más választása mint elkezdeni valahogy.
4/9 anonim válasza:
Odamegyek. Nem szeretnék azon agyalni utána hogy mi lett volna ha……
5/9 anonim válasza:
Összeszedik magukat, magabiztosnak mutatják magukat és kialakul a kapcsolat. Egy kis ideig minden szép és jó, majd kiderül hogy egy önbizalomhiányos istabil ember és elkezdődnek a problémák. Nem lehet rá férfiként ekinteni, elkezd féltékenykedni stb. Jönnek a szövegek, hogy jaj túl jó vagy hozzám/ jobbat érdemelnél/ nem is tudom miért vagy épp velem/ nem tudok megfelelni neked stb.
Sajnos nekem kivétel nélkül mindig ez volt a tapasztalatom..
N
6/9 anonim válasza:
Sose zavart, mindig nagyságrendekkel jobb csajaim voltak mint amennyire jó pasi vagyok én.
7/9 anonim válasza:
Sosem éreztem azt, hogy valaki túl jó lenne hozzám. De nem is azt várom, hogy jeleket adjon. Ha van alkalmam beszélni vele, akkor majd úgyis kialakul valami. Ha más nem, akkor az, hogy nem bírjuk egymást.
8/9 anonim válasza:
Full zavarban leszek, és izgulok. F
9/9 anonim válasza:
Meg kell próbálni, nem veszítesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!