Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, kinek van piercingje, mennyi és hol?
Figyelt kérdés
2021. okt. 22. 20:21
2/9 anonim válasza:
Nekem jelenleg van orr és nyelv piercingem. Megfordult már bennem a mellbimbó piercing is, de ez még korán sem biztos.
3/9 anonim válasza:
Köldökben volt, de azt kivettem mert még 10 éve divat volt, manapság már inkább proli:D mellbimbómba csináltattam még, de csak az egyikbe. Lehet már ez se divat annyira:D de tetszik mikor átüt a pólón
6/9 anonim válasza:
Fulemben van 8db
A szemoldokomben
A szajam sarkaben
A kisajkamban egy karika
A mellbimbibe egy rudacska
Jelenleg ennyi de meg tervezek 🙂
7/9 anonim válasza:
Sztem köldökben nemnproli, lehet azt ízlesesen is. :)
Nekem is ott van, ill az orromban :)
8/9 anonim válasza:
Nyelvemben, köldökömben, és a csiklómban egy golyó
9/9 anonim válasza:
3-3 a fülemben+2 kisebb fültágító
1 arcade (szemöldök)
1 bridge
2 nostril (orr oldala)
1 septum (orrkarika)
1 médusa (felső ajak)
1 labret (alső ajak)
2 labret décalé (2 oldal alsó ajak)
3 nyelvben
2 mellbimbó
Lent meg van összesen 9
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!