Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavaró az,ha nagyon nedvesedek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró az,ha nagyon nedvesedek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban férfiakhoz szólna a kérdésem. Mennyire zavaró az,ha a partnert nagyon nedvesedik? Konkrétan ha felizgulok folyik egészen hátra,ha felül vagyok akkor meg a partnerem péniszére is. Illetve volt már párszor g-pontos orgazmusom is,akkor még spriccelt is ráadásul. És nekem ezzel kapcsolatba olyan gátlásaim vannak nemtudom,feszélyez hogy ez talán zavaró.

Nincs fertőzésem meg ilyesmi, alapból ilyen.

Köszönöm szépen a válaszokat

23/l

2021. okt. 22. 05:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez is csak azt bizonyítja, hogy mennyire normális 😉
2021. okt. 22. 07:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Így van semmi gond nincs vele!
2021. okt. 22. 07:27
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltam hogy sokat fogsz 😀😀
2021. okt. 22. 07:46
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Körülbelül veled egyidős lehetett egy lány aki hasonlóan nedvesedett. Imádott lovagolni és a végén állt alattam a tócsa. Imádtam!
2021. okt. 22. 08:05
 15/18 anonim ***** válasza:
57%

nem! Sőt! Nagyon szeretem, ha ilyen a lány ;)

Írnék privátot, de minek ;) Írj, ha gondlod ;)

2021. okt. 22. 08:10
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Szia, egyrészt betegesen vágyok arra, hogy egy lány puncija tőlem spricceljen, és lássam, asszem abban a pillanatban hatalmas orgazmusom lenne nekem is. Minket nagyon izgat ez. Meg az is, mikor tocsog a punci, és akár ömlik belőle a puncinedv a nagy izgalomtól. Mert ez nagyon jó visszajelzés nekünk, hogy élvezed, nemcsak fekszel és mindjárt elalszol. Igen, van hátránya, hogy ha nagyon nedves vagy, akkor alig lehet érezni valamit. De nekem pl előny is, mert legalább tovább bírom akkor, nem élvezek el túl hamar. Bár szerintem ha ennyire felizgulsz te is, én se bírnám sokáig.
2021. okt. 22. 08:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Minden cseppje kincs 😀
2021. okt. 22. 17:10
 18/18 anonim ***** válasza:
Imádom Írj! F
2021. okt. 24. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!