Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Zavaró az,ha nagyon nedvesedek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavaró az,ha nagyon nedvesedek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elsősorban férfiakhoz szólna a kérdésem. Mennyire zavaró az,ha a partnert nagyon nedvesedik? Konkrétan ha felizgulok folyik egészen hátra,ha felül vagyok akkor meg a partnerem péniszére is. Illetve volt már párszor g-pontos orgazmusom is,akkor még spriccelt is ráadásul. És nekem ezzel kapcsolatba olyan gátlásaim vannak nemtudom,feszélyez hogy ez talán zavaró.

Nincs fertőzésem meg ilyesmi, alapból ilyen.

Köszönöm szépen a válaszokat

23/l

2021. okt. 22. 05:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy zavaró a férfiaknak...épp ellenkezőleg . ..izgató
2021. okt. 22. 05:31
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt barátnőm hasonló volt nem spriccelt de elég nagy foltot hagyott szex után, az első pár alkalommal furcsa volt de igazából tetszett és örültem hogy ilyen nedves
2021. okt. 22. 05:34
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gond, jobb a nedves mint a száraz. Tinédzser koromban volt egy barátnőm akinek annyi folyása volt( nem volt nemi beteg) hogy szinte lepedőt kellett cserélni az aktus végén. Nézd a másik oldalát, nem kell legalább sikositó!
2021. okt. 22. 05:39
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyílván lesznek itt ellenlábas válaszok.

De személyszerint,nekem annál izgatób,minél nedvesebb. S határ a csillagos ég. Folyik a combodon,popsidon,hasadon? Azt mondom Igeeen ez az.

A kéjnedvek számomra hihetetlenül izgatóan hatnak.

Áldásnak éld meg,főleg még spriccelsz is.

A párodat irígylem.

2021. okt. 22. 05:55
 5/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen fiuk,akkor megnyugodtam hogy nincs velem gond ☺️
2021. okt. 22. 06:06
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, ez nagyon izgató tud lenni. 35F
2021. okt. 22. 06:10
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik a többségnek tetszik:) Nekem is, nagyon izgató szerintem:) Az ellenkezője rengeteg kellemetlen percet okoz...

Ffi 40+

2021. okt. 22. 06:53
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyoon izgató 😉
2021. okt. 22. 07:04
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

Izgató.

F

2021. okt. 22. 07:08
 10/18 A kérdező kommentje:
Srácok,ez nem normális mennyi privátot kaptam 😂😂
2021. okt. 22. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!