Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány, aki élvezné, ha teljes alárendeltségben élhetne?
Ez nem így műxik kérdező.
-----------------------jelezném,hogy egy ilyen a legmagasabb fokú bizalmon alapul. Ez nem az a plattform.
Nem is társkereső.
Soha. Az életben a pasi legyen figyelmes, kedves, odaadó, intelligens, humoros, bánjon velem Nőként.
A szex más kérdés, ott meg legyen domináns, kemény, vegye el amit akar, használjon, élvezkedjen.
De nem egy állat vagyok, akik ketrecben, láncon kell tartani, és elővenni ha valami mutatványhoz kellek...
Szerintem ilyen nincs, max álmodban. Párommal már 10 éve együtt vagyunk, figyelmes, kedves velem, nőként bánik velem, nagyon jól meg vagyunk, de ha olyan a hangulatunk, este vagy volt hogy napközben is, na akkor elő kerülnek a bilincsek, pálca is és rendesen elfenekel, magáévá tesz, de nem csicskáztat, nem aláz meg, csak olyat játszunk ami nekem is jó, de ez csak szex.
27N
3-as
De bizony ez az a "platform"!
Én is itt találtam meg Őt.
F.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!