Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maszturbálás után miért alakul ki nálam csalódottság és szégyenérzet?
Szerintem ez sokunknal így van. Velem is így volt amikor elkezdtem, szégyeltem magam, és úgy éreztem, hogy valami rosszat tettem, de aztán itt gyik-en olvastam ilyen kérdéseket, és a válaszok nyugtattak meg, azóta nincs szégyenérzetem.
Szerintem nyugodtan csináld, és közben képzelj el azt amit akarsz, mert ez normális, mindenki csinálja!
x/L
25 évesen havi 1-2x kicsapod, nemi életet meg nem élsz??? Gondolom teszto szinted a béki pi*ája alatt van 2-vel. Ebben a korban naponta 2x szokás fejni/fejetni magadat, guruló gumiabroncsra is fel kéne hogy izgulj
Valami komoyl hormonális gond lehet nálad
Mert erős komplexusaid vannak a szexualitással kapcsolatban, illetve a frusztrációd átcsapott egyfajta önmarcangolásba. A "nem kellek senkinek" erős önértékelési zavarra vall, némi depresszióval kombinálva ha már kiverni sincs kedved. Próbálod elnyomni a vágyaidat amiktől ha megszabadulsz azt hiszed a szorongásaidtól is megszabadulsz. Nem fog menni... Sem a vágyak elnyomása (mert NEM lehet), sem a szorongásaiddal nem fogsz tudni egyedül megküzdeni. Keress fel egy jó szakembert!
A saját tudatod zár egy sötét börtönbe aminek nem is látod a falai magasságát, de ki lehet belőle törni.
Súlyos szeretethiány és önbizalomhiány...
A pszcihédet nem tudod becsapni mégha a testedet igen is...
Hagyd abba a recskát és szerezz barátnőt!
#8 és #9, túldimenzionáljátok a helyzetet. Régóta ismert, hogy a maszturbálásnak a szégyenérzet, bűntudat az egyetlen negatív következménye, és az is, hogy mindenkinél ez az első érzelem - utána. (Lásd #1.) Fiatal korban, egészséges libidóval értelmetlen az ellenszegülés, éppen annak lesz mentális feszültség a következménye.
Sokan egész életükben nem hagyják el, és nem megy a párkapcsolatuk rovására. Ritka, hogy mindig éppen legyen alkalom a párunkkal kielégülni.
Mindazonáltal kétségtelen, hogy párkapcsolatban érzelmi türelmetlenségre, akaratosságra is utalhat, vagy eltérő libidóra.
Ám mindig sokkal jobb megoldás, mint a külső kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!