Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Átlagos férfiként bármilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiként bármilyen csajt fel lehet szedni, de ez fordítva nem igaz?

Figyelt kérdés

Nekem az a tapasztalatom hogy érzelmi alapon bármilyen csajt fel lehet szedni és nem annyira számít nekik a külső…

Én viszont nem tudom elképzelni hogy lefeküdjek egy olyan csajjal aki nem szexi, akkor sem hogyha a személyisége bejön.

Vajon miért lehet ez így?

2021. okt. 21. 13:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%
Mi az hogy átlagos?
2021. okt. 21. 13:29
 2/17 A kérdező kommentje:

Hogy se nem kiemelkedően jóképű, se nem kifejezetten ronda.

A leggyakrabban előforduló szint.

2021. okt. 21. 13:31
 3/17 anonim ***** válasza:
69%

Incel etetés

🍿

2021. okt. 21. 13:36
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

Az első része passzol a kérdésnek - mármint átlagos külsejű Férfi, ha van stílusa, kisugárzása, megfelelő a személyisége, határozott, kommunikatív akkor igen sok ajtót ki tud nyitni.

A második része részben passzol. A nőknek is van kisugárzása. Egy nyitott, mosolygós, stílusosan öltözködő, vidám, "vibrál körülötte a levegő" nőre sokkal több pasi rástartol mint egy bombázó de savanyú jégcsap csajra.

2021. okt. 21. 13:49
 5/17 A kérdező kommentje:

#4. Akkor velem van a baj, hogy nekem a savanyú jégcsap, de bomba csaj kell?

Úgyérzem, hogy bárkiből ki lehet bármit hozni, csak rá kell érezni hogy kinél hogy…

2021. okt. 21. 13:55
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
#5 mondhatnám hogy felszínes vagy, de ízlés dolga, ha neked így jó egészségedre.
2021. okt. 21. 14:03
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Valahol mindkettő igaz. Azért, mert a férfiak felszínesebbek, többet számít nekik a külső, a nők meg érzelmesek. De ez csak általában! igaz, nyilván vannak üdítő kivételek. Én az ilyen férfit keresem:) és pont azért, mert unom már, hogy mindenki csak megdugni akar mert jaj de jó csaj vagyok, de az hogy mi van bennem, milyen személyiség vagyok, le se szarják. Mindegy nekik, a külsőm elég hogy nyomuljanak. Persze aki megismer tudja, hogy nagyon értékes nő vagyok, de a legtöbb férfi anélkül nyomul, hogy bármit is tudna rólam. Na meg az előítéletekről ne is beszéljünk (tudod hogy ott egy szép nő és akkor azt gondolod hogy jaj ez biztos ribnc vagy buta). Szóval ha egy férfin végre azt látnám, hogy elsősorban a személyiségem miatt van oda értem vagy az fogja meg, na neki mindent megtennék az ágyban is:D

N

2021. okt. 21. 14:04
 8/17 A kérdező kommentje:

#7.

Neked nehéz dolgod lesz, mert egy felszínes férfi is leveheti, hogy mire vágysz és akkor azt fogja veled érzékeltetni, hogy Ő olyan…

Én is ezt szoktam.

2021. okt. 21. 14:07
 9/17 anonim ***** válasza:
65%
#8: hidd el nem kell bemutatni ezt sem. Azért vicces, hogy te arra, hogy kétszínű vagy, még büszke is vagy:D de hát nem vagyunk egyformák
2021. okt. 21. 15:17
 10/17 A kérdező kommentje:

#9.

Nem vagyok kétszínű (vagyis nem teljesen), ez ennél jóval bonyolultabb.

2021. okt. 21. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!