Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők ti mennyire izgulto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők ti mennyire izgultok az első szex előtt?

Figyelt kérdés
Nem a szüzesség elvesztésének gondolok,hanem mikor megismerkedtek egy pasival elkezdtek randizni,akkor mennyire izgultok az első együttlét előtt?

2021. okt. 21. 11:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon
2021. okt. 21. 11:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt már pár randim, most is ugyanannyira izgulok mint az elsőnél. Ha a pasi is izgul, akkor még jobban zavarba vagyok.
2021. okt. 21. 11:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én eléggé tudok izgulni.
2021. okt. 21. 11:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé szoktam izgulni
2021. okt. 21. 11:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szoktam izgulni egy picit
2021. okt. 21. 12:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán.
2021. okt. 21. 12:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam izgulni magam miatt. Inkább amiatt szoktam, hogy jó legyen vele, jó legyen a mérete, bírja, működjön. Az én testem adott, ruhában is látszik kb hogy nézek ki. Intim részeimmel elégedett vagyok. És kialakult az ízlésem, tudom mit szeretek, és hogy mit tudok nyújtani. Amikor már ott tartunk, akkor nagyon kívánom, vágyok rá, és izgalmas az egész.
2021. okt. 21. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hány éves vagy, és mi késztet erre. Ha kíváncsiságból tervez randit valakivel, és szeretne felkészülni?
2021. okt. 22. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!