Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok segíteni egy vibráló bugyi kiválasztásában?
Szeretnék barátnőmnek 18. születésnapja alkalmából egy vibráló bugyit is venni, de lehetőleg olyat aminek van távirányítója (nincs hozzákötve a bugyihoz/külön nálam lehet)
és lehetőleg ha kicsomagolom és odaadom neki mondjuk egy ajándékzacskóban valami más alatt akkor nem esik le neki egyből, hogy ez egy vibráló bugyi :D.(Nem tudom tudja-e, hogy ilyen létezik )
Szóval valami olyan kéne, aminek kicsi a vibrátora (de erős élvezhető) és a bugyinak is szép/izgi és meg tudom neki mondani hogy próbálja fel, mielőtt bekapcsolom :D.
Már ha ilyenre láttok esélyt/létezik.
Köszi az ötleteket :)
Mea Culpa!
Bocsánat, Rosszat linkeltem... láttam valahol olyat is, ahol egy fekete zseb van kívül, ezeket amiket linkeltem, tényleg "sima" bugyi .
Hmmm...
Jó köszi, ez egy hasznos infó volt.
Végül találtam olyat aminek volt ilyen zsebe és nem is ilyen lyukacsos dizájn, de annak meg csak ilyen pici zsebe volt és ez a bullet is kilógott belőle ami meg feltűnő színű volt.
Plussz igazad van, valószínűleg már a súlya miatt is meg minden miatt lebukós.
Sebaj! köszi a választ. Attól még nem tántorodtam el a dologtól :))
Na a #14 es megmondta a tuttit! Ügyes vagy! ez lesz a legjobb ötlet... Mármint hogy először vibrátor nélkül kell odaadni és bele kell rakni ha már félig felvette, :D...
Amúgy... [link] Ha ezt nagyobb zsebbel árulnák legalább első ránézésre nem ordítana rá a lila vibrátor...
Ziccer... Pedig milyen meglepetés lenne ha felhúzná és érzi hogy nyom valami :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!