Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudnátok segíteni egy vibráló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok segíteni egy vibráló bugyi kiválasztásában?

Figyelt kérdés

Szeretnék barátnőmnek 18. születésnapja alkalmából egy vibráló bugyit is venni, de lehetőleg olyat aminek van távirányítója (nincs hozzákötve a bugyihoz/külön nálam lehet)

és lehetőleg ha kicsomagolom és odaadom neki mondjuk egy ajándékzacskóban valami más alatt akkor nem esik le neki egyből, hogy ez egy vibráló bugyi :D.(Nem tudom tudja-e, hogy ilyen létezik )

Szóval valami olyan kéne, aminek kicsi a vibrátora (de erős élvezhető) és a bugyinak is szép/izgi és meg tudom neki mondani hogy próbálja fel, mielőtt bekapcsolom :D.

Már ha ilyenre láttok esélyt/létezik.

Köszi az ötleteket :)

2021. okt. 21. 09:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
csuf igazsag? :)
2021. okt. 21. 09:12
 2/16 A kérdező kommentje:

Mármint? Mi a csúf igazság?

Vagy ez már egy válasz? Bolt neve vagy valaminek a neve?

Mi ebben a csúf? Inkább kellemes meglepetés :P .

2021. okt. 21. 09:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Linkelj már be egyet hogy tudjuk miről van szó.

Vagy ezt csak kitaláltad?

2021. okt. 21. 09:33
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
2021. okt. 21. 09:46
 5/16 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

3-as

Valami ilyesmi dologra gondoltam, ami szép bugyi első ránézésre egy csinos alsónemű viszont ránézel és nem az fog egyből eszedbe jutni hogy van benne egy vibrátor :D.

(Elég ha akkor jön rá amikor felvette és bekapcsolom )

Láttam olyat is ami lyukas a megfelelő helyen, (az is megfontolandó mert legalább a lyukkal lesz elfoglalva nem a kis meglepetésen :D)

Viszont ugye sose használtam/láttam ilyet, és nő sem vagyok... Nem tudom mennyire élvezhető egy ilyen vibrátor arról nem is szólva hogy gőzöm sincs mennyire kiszúrható ha csak a bugyit látod nem a csomagolását.

2021. okt. 21. 10:13
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem a bugyi a vibrátoros hanem a játékszer amit beleteszel. Van a bugyi aljában egy kis zseb és arra tudod rögzíteni, abba beletenni. Magán a bugyin nem feltétlenül látszik, de ugyebár amikor ott van a játékszer azért az eléggé észrevehető 😅
2021. okt. 21. 10:46
 7/16 A kérdező kommentje:

Igen-igen Ez a lényeg, hogy valahogy nagy (és átlátszatlan) zseb kicsi de erős játékszert keresünk.

De akkor ezek szerint az a válasz, hogy tegyek le róla, mert mindenképpen bármilyen dizájnal fel fog tűnni rögtön mire jó? :)

2021. okt. 21. 11:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
#7 igen, fel fog tűnni. Mármint annak aki bugyit hordja, mert ugyebár rámegy a nadrág/szoknya és kifelé egy idegen számára nem látszik csak ti tudjátok mi van ott :)
2021. okt. 21. 11:29
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

Ezt nem is értem hogy te miért nem látod a 6. is leírta.

Sima bugyi és bele kell tenni a vibrátort, ami 8 cm hosszú és 4.5 centi széles.

Tehát nem a bugyi a vibrátoros.

2021. okt. 21. 11:31
 10/16 A kérdező kommentje:

Felfogtam kedves felháborodott válaszolók, továbbá el is olvastam az oldalakon a szöveget, szóval tudom tudom. Sajnos olyan fotó meg nemigen van a termékről amikor a hozzá járó vibri benne van a bugyiban így nem láttam még soha olyat hogy hogy néz ki.

Nyilván nem baj ha akkor tűnik fel ha felveszi, csak gondoltam hátha odáig elodázható a meglepetés ameddig "jé mi nyom itt" témakör.

Amúgy egy fekete zseb van a külsején ha jól látom. Szóval ha kicsi a cucc (bullet) akkor nem egyértelmű mennyire látszódik.

2021. okt. 21. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!