Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Esetleg leírnátok azt is, hogy miért szeretitek, mi izgat benne titeket?
8-as vagyok!
Én szeretem látni, érezni azt ahogy partnerem élvezi, azt amit adok, illetve maga az élmény is. Szeretek örömet okozni!
11#:
2-es és 7-es voltam.
Engem nagyon fel tud izgatni az, hogy miközben csinálom, a fenekét megfogom mindkét kezemmel, és az arcomba "nyomhatom".
A hozzá tartozó hangok is izgatnak, halk nyögdécselés, remegés, és természetesen férfiként a "kiszolgáltatottság" is. Azért ha belegondolsz egy nagy fokú önfegyelem és bizalom is kell hozzá, még is egy intim együttlét még ha nem is viszonozzák. Főleg ha "idegen".
Szívesen csinálom, ha igényli a csaj.
De az viszont hótziher, hogy viszonzatlanul nem csinálnám, egyszer játssza ezt el velem egy nő, hogy kinyalatja magát, aztán meg megy a dolgára, mint aki jól végezte dolgát, többet nem foglalkozok vele.
Nem vagyok én jótékonysági intézmény, minimum egy lelkes kézimunkát elvárok cserébe.
Én alapból nagyon orális fókuszú vagyok szex közben. Imádom végigpuszilgatni és nyalogatni a testét, szopogatni a cickóit. A puncinak nagyon különleges illata és íze van, ami beindít. Nyilván csak akkor, ha van egy alap higiénia. Nekem nyalás nélkül nincs szex. Eddig minden exem hálás volt ezért. Viszonzás nélkül is nagyon szívesen csinálom.
27/F
Kölcsönösségen alapuló nyalásban benne voltam/vagyok most is.
Se nekem se neki nem kell könyörögnie hogy tegye,mert örömmel tesszük.
#16 lelkes nyalongó. 😉😀 De tényleg szeretem csinálni. Hogy miért? Imádom ahogy élvezi a partner. Mi jobb annál mint örömet szerezni a másiknak?! 😉😀
43f
"Mi jobb annál mint örömet szerezni a másiknak?! "
amikor neked is örömet szereznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!